Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '14

     
    Kategori
    Alışveriş - Moda
     

    Erkek klasik ayakkabı modelleri

    Erkek klasik ayakkabı modelleri
     

    Badido klasik ayakkabı


    2014 Klasik Ayakkabı Modelleri rahatlığı ön planda tutarak tasarlanmıştır. Rugan, kösele, deri çeşitleri olan ayakkabıların ortak özelliği bağcıklı olmalarıdır. Bağcık kısımları ince olan Ayakkabı Modelleri şıklığı da ön planda tutmaktadır.

    Damatlığın rengi siyah ise, siyah renk, gri ise, gri renk, krem ise krem rengi damatlık ayakkabısı tercih edilmelidir. Bütünlüğü bozmamak için rugan ayna görevi gördüğünden damatlık ayakkabısı olarak daha çok tercih edilmektedir. Yaz aylarında daha ince tabanlı ayakkabılar tercih edilmelidir.

    Bu sebeple yaz aylarında yapılan düğünlerde genellikle kösele damat ayakkabısı tercih edilmektedir. Kösele ayakkabı derinin işlenerek sıkıştırılmış hali olduğundan yağmura dayanıklı değildir. Bu sebeple kış düğünlerinde tercih edilmemelidir. Kış aylarındaki düğünlerde kösele ayakkabı tercih edilecekse tam pençe denilen kösele üzerine kauçuk malzeme kaplı tabanlar tercih edilmelidir. Ayakkabıyı kaliteli yapan doğru ölçülerde malzemeden kesilmiş deriden üretilmesi ve ustanın maharetidir 2014 Klasik Ayakkabı Modelleri genellikle dikişleri tane tane, aralıkları eşit, üzerinde atlama olmadan, eklem yerlerinde bozulma olmadan devam eden, kalifiye işçiler tarafından yapılmış modellere rastlanmaktadır.

    Ayakkabı seçimi ayak sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle ayakkabı alırken özellikle damatlık ayakkabısı alırken iki ayakta da denenmeli bir süre ayakkabı ile gezilmelidir. Sabah saatleri ya da öğlen saatlerinde ayakkabı provası yapmak daha sağlıklı bir tercih yapmayı sağlamaktadır. Çünkü akşam saatleri kişi bütün günün yorgunluğunu üzerinde taşıdığından ayaklar şişmiş olacağı için yanlış tercih yapmasına sebep olabilmektedir. Ayakkabıyı denerken ön parmakların ayakkabıya değmediğine emin olmalısınız. Araba kullanır gibi ayağınızı hareket ettirerek ayağınızın ayakkabı içindeki hareketlerini kontrol etmeli ve düğün gününüzün ayakkabı sıkması yüzünden kabusa dönmesine izin vermemelisiniz.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 1316
    Kayıt tarihi
    : 29.05.12
     
     

    İstanbul Kültür üniversitesi ilgilendikleri : yakın tarih ..