Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '18

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Erkekler Ne İster?

Erkekler Ne İster?
 

Erkek olarak, kadınların bizden ne istediğini anlamak zor olabilir. Onların eylemleri çelişkili görünüyor ve sözleri kafa karıştırıcı. Genelde ilişkilerde bizden ne istediklerini tam olarak söylemezler, bizi hayallerimize ve ikinci tahminlerimize bırakırlar. Ama bu gerçekten karmaşık değil. Nihayetinde, kadınların istedikleri şey, güvende hissetmek, biriyle duygusal olarak sağlıklı bir bağ kurmak ve onlara karşı duracağımızdan emin olmaktır. Hayatımdaki bütün kadınlara kendi ilişkilerinde istedikleri şeyi sordum - bana gösterdikleri şey şu:

1. Alçakgönüllülük: Çoğu erkek için, rekabetçi doğamız ve ileriye gitme arzusu, egomuzu yolumuza bırakmaya terk eder. Sürekli olarak kendimize ve başkalarına olan değerimizi kanıtlamaya çalışıyoruz, diğerlerinden daha iyi görülmeye çalışıyoruz. İlişkilerde, bu bir kaybetme önerisidir. Kadınlar kibirli, ilgisiz veya kıskanç insanlar istemiyor. Kadınlar alçakgönüllülük, eşitlik ve dürüstlük isterler. Bir kaide üzerine konmak istemiyorlar, ama onlar da indirilmek ya da aşağıya bakmak istemiyorlar.

2. Güvenlik Açığı: Bu gizlemeye, bastırmaya ve kaçmaya çalıştığımız bir şey. Kadınlar bizim kollarımızdaki duygularımızı takmamızı istemese de bizi rahatsız eden şeyleri paylaşmamızı istiyorlar. Bir şey hakkında stresli ya da üzgün hissedersek, bizden haber almayı takdir ederler. Onlara, duygularımızı paylaşacak kadar onlara güvendiğimizi gösterir. Yapmanız zor olabilir çünkü savunmasız olmak için pratik yapmadınız, ama ne kadar çok açarsanız, hayatınızdaki kadın daha çekici olacaktır.

3. Duygusal farkındalık: Kadınlar duygularıyla rahatça oturabilen ve bağırmadan ya da kaçmadan sorunları tartışmaya açık olan bir erkeğe teşekkür eder. Duygusal olgunluğumuz ve büyümemiz, kadınların bizden ne istediğini daha çok istiyor. Yani, yargılamadan dinlemek veya bir durumu çözmeye çalışmak için istekli olmalısınız. Dinleme, onu ayakta tutan güçlü hisler bırakmasına yardımcı olur. Bir sorunu çözmek zorunda değilsiniz — sadece varlığınızı ve anlayışınızı dinleyin.

4. Dikkat: Hayatınızdaki kadınlarla konuştuğunuzda ne sıklıkla çoklu göreviniz var? Onlarla görüşürken ne sıklıkla çalışıyorsunuz? Kadınlar, bizimle geçirdikleri kaliteli zamanı beslerler. Onlarla birlikte olduğumuzda dikkatli olmamızı ve tam olarak ortaya çıkmamızı istiyorlar. Kadınlarla zaman geçirirken, odaklan! Hayatınızdaki kadınlarla zaman geçirin ve başlangıçta çıktığınız zamanki gibi dikkatli olun.

5. Gentleness: Doğada yumuşak ve yumuşak olmak yok. Pürüzlülüğe ve rekabetçiliğe değer vermeyi öğreniyoruz. Ama bizim ilişkilerimize gelince, sözler, düşünceler ve eylemlerdeki nezaket gününü kurtaracak. Kadınlara saygılı davran. Nazik ol. Yumuşak konuş.

6. Eylemde aşk: “Seni seviyorum” sevginizi iletmenin bir yolu iken, kadınlar sevgimizi eylemde görmek ister. Bu, onlar için ortaya çıkmak, onlarla bir şeyler planlamak ve onlarla birlikte olmak demek. Kalite zamanınız, mevcudiyetiniz ve katılımınız, kadınların tatlı sözlerden ve çikolatalardan daha fazlasını istedikleri şeydir. Eylemdeki aşk, düşünceli, düşünceli, bağışlayıcı ve uzlaşmacı olmak anlamına gelir. Sevgi dolu kelimeleri söyle, evet, ama aynı zamanda eylemlerinle göster.

7. Sevgi: Hareket halindeki aşk çizgileri boyunca, bazı romantizm hakkında ne dersiniz? Kadınlar küçük şeyleri, onları düşündüklerini onlara gösteren düşünceli jestleri severler. Evet, bu beklenmedik bir metin olabilir, kendileri için önemli olan, en sevdikleri yiyecekleri toplayan veya sorulmadan bir iş yürüten biri için bir şeyler yapabilir. Aynı zamanda, hiçbir sebepten ötürü bir hediye, ona ne hissettiğinizi anlatan bir tebrik kartı, aynadaki bir aşk notu ya da iş günü boyunca basit bir öğle yemeği tarihi anlamına gelir.

8. Takdir: Her iki insanın da ilişkide olduğu şeylerin çoğu fark edilmeden gider. Çiftler şikayetler ve anlaşmazlıklar ile birbirlerini şaşırtmaya çabalıyorlar ama eşleri hakkında değer verdikleri şeyleri pek paylaşmıyorlar. Kadınlar genellikle bir çok şeyi bir kerede sallarlar ve sıklıkla verilenler için alınırlar. Ne yaptığını takdir ettiğinizi veya çok fazla fedakarlık yaptığınızı bilmesini sağlamanız ona değer verdiğinizi ve onlara değer verdiğini hissetmesine yardımcı olacaktır.

9. Kabul: Zorlayıcı, hayatınızdaki kadını eğlendirmek ya da sorgulamak yerine, neden onu kabul etmiyorsunuz? Kayıtsız şartsız. Onun kusurlarına dikkat etmeyin, belirli özellikler hakkında şikayette bulunmayın ya da kendisini kötü hissettiği bir şey hakkında kötü hissettirin. Kadınlar yargılanmak için kullanılırlar. Eğer kararları bırakıp kadınları kayıtsız şartsız kabul edersek, onların varlığımızda sevdikleri ve güvende hissetmelerine yardımcı oluruz.

10. Güç: Kadınlar gücümüzü takdir ediyor. Bu, mutlaka oraya gitmemiz ve kötü tarafına giren ya da yoluna çıkan her sorunu çözmek için acele eden birini dövmemiz gerektiği anlamına gelmez. Nazik bir güç, onu dinlemek, yaşadıklarını doğrulamak ve ona hayatın ne olduğuyla başa çıkabilme cesareti ve yeteneğine sahip olduğunu hatırlatmak anlamına gelir. Ortağınızın destek için orada olduğunuzu bilmesini sağlayın, ancak bunu alması genellikle ileride gitmesi gereken tüm güçtür.

11. Doğruluk: Bir şeyleri gözden geçirme ya da bir şeyleri karmaşıklaştırma eğiliminde değiliz. Başkalarının ne düşündüğü hakkında daha az endişeleniriz ve bilinmeyeni yansıtmak için çok fazla zaman harcamazız. Karmaşık durumlarda basit cevabı bularak ve bu sağlıklı bakış açısını herhangi bir probleme getirerek, her şeyi aydınlatmaya devam edin.

12. Mizah: Hayat zaten çok ciddi. Kadınlar gülmek ister. Mizah, gerginliği azaltmak için harika bir yoldur. Komik bir adamsan, ilişkideki mizahı oynat. Mizahi bir tür değilseniz, ne bulduğunuzu bulmaya çalışın ve bunu eşinizle paylaşın. Kahkaha, aşktan daha fazlası, iki kalp arasındaki en kısa mesafedir.

NOT: SIRADAKİ KONU: ERKEKLERE SÖYLENECEK HOŞ SÖZLER..

 

 
Toplam blog
: 5
: 243
Kayıt tarihi
: 26.10.18
 
 

Erkekleri anlamak basittir.. Birkaç basit yöntem yeterlidir. Ya kadınları anlamak ?  ..