Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '12

 
Kategori
Siyaset
 

Erman, AKP ve Özçelik’i topa tuttu

Erman, AKP ve Özçelik’i topa tuttu
 

CHP İL BAŞKANI SÜLEYMAN ERMAN VE MECLİS ÜYELERİ


Erman, AKP ve Özçelik’i Topa Tuttu

AKP Milletvekili Bayram Özçelik’in, 15 Haziran 2012 tarihli basında yeralan CHP’yi ve CHP’li Meclis Grubunu hedef alan demecine karşılık veren CHP İl Başkanı Süleyman Erman, AKP’yi ve Özçelik’i topa tutarak “üzerine vazife olmayan işe karışmak”la suçladı.

Partisinin il binasında dün (18 Haziran 2012 günü) bir basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Süleyman Erman, Özçelik için “İlimiz Belediye Başkanlığı sekiz yıldır AKP tarafından yönetilmekte olmasına karşın gerek halka verilen sözlerin tutulamaması gerekse söz verilen yatırım ve hizmetlerin sağlanamamış olmasının sıkıntısını sürekli yaşayan Sayın Özçelik zaman zaman bu sıkıntısını gidermek için partimizin meclis gurubuna sataşarak veya eleştirerek hedef saptırmaya çalışmaktadır.” Dedi. Erman Özçelik’e, “Belediye Başkanlığına adaylığa mı hazırlanıyorsun” diye sordu.

Başkan Erman şu görüşleri ileri sürdü:

 15 Haziran Cuma günü İlimiz AKP milletvekili Sayın Bayram Özçelik’in yapmış olduğu açıklamalara değinmek üzere toplanmış bulunuyoruz.

Sayın Özçelik İlimiz için zaman zaman iyi işler yapsa da zaman zaman da üzerine vazife olmayan her işe karışma gibi bir alışkanlığa sahip.

HEDEF SAPTIRMAYA ÇALIŞIYORSUN

İlimiz Belediye Başkanlığı sekiz yıldır AKP tarafından yönetilmekte olmasına karşın gerek halka verilen sözlerin tutulamaması gerekse söz verilen yatırım ve hizmetlerin sağlanamamış olmasının sıkıntısını sürekli yaşayan Sayın Özçelik zaman zaman bu sıkıntısını gidermek için partimizin meclis gurubuna sataşarak veya eleştirerek hedef saptırmaya çalışmaktadır.

2009 SEÇİMLERİ, BELEDİYE YÖNETİMİNİ PAYLAŞTIRMIŞTIR

Öncelikle şunu ifade etmek isterim 2009 yerel seçimlerin de halkımız Belediye Başkanlığı görevini Sayın Akkaya’ya verse de meclis çoğunluğunu ve denetim yetkisini Cumhuriyet Halk Partisine vererek belediye yönetimini paylaştırmıştır.

Her seferinde milli irade sözünü ağzından düşürmeyen AKP yöneticilerinden 3 yılı geçkin zamandan beri Burdur’da ki seçim sonuçlarına da aynı şekilde saygı göstermesini bekliyoruz.

BURDUR BELEDİYE MECLİSİ NORETLİK KURUMU DEĞİLDİR

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis gurubu her zaman olduğu gibi bu şehrin ilerlemesi gelişmesi yaşanabilir bir kent olması için çalışmakta ve geleceğe güvenle bakan güzel bir şehir yaratılması çalışmaların da her türlü katkıyı koymaktadır.

ŞOV AMAÇLI YATIRIM DEĞİL, GELECEĞİN YATIRIMLARIYLA DOLU PROJELERE EVET

Ancak şunu da belirtmeliyim ki gurubumuz günübirlik şov amaçlı yatırımlar değil şehrimizin geleceğinin hesabını yapan projeler ve kararların alınması ve uygulamaya geçilmesi konusun da hassasiyet göstermektedir. Üç yıllık süreçte almış olduğumuz kararlar ve çalışmalar hep bu yönde olmuştur. Bundan sonra da bu yönde olmaya devam edecektir.

Burdur’da yaşayan ve Burdur’un gelişimi ve ilerlemesi için her türlü fedakârlığı ve katkıyı koymaya hazır olduğumuzu defaten sürekli dile getirmemize rağmen kendi başarısızlıklarını CHP üzerine yıkma gayreti içerisin de olan AKP yönetiminin bu çabası kamuoyu tarafından itibar görmemektedir.

Gelelim Sayın Özçelik’in yapmış olduğu gençlik merkezi ile ilgili eleştirilere…

Öncelikle Sayın Özçelik doğmamış çocuğa don biçmiştir.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI HAYALİ Mİ VAR

Sayın Özçelik’in son zamanlarda artan yerel yönetim merakının altında üçüncü dönem milletvekilliğin den sonra Belediye Başkanlığı hayalimi yatmaktadır bilemeyiz ama Sayın Özçelik kim ya da kimler tarafından bilgilendirildi ise bu kişiler Sayın Milletvekilinin maalesef yanlış beyanlar vermesine sebep olmaktadırlar.

BELEDİYENİN İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜNÜ İYİ ÖĞREN

Sayın Özçelik’in bahsetmiş olduğu Kışla spor kompleksi içerisine yapılması planlanan tesisler Belediye Meclisin de ret edilmemiştir. Kanuni bir mecburiyet nedeni ile oy birliği ile dikkatinizi çekerim CHP, MHP ve AKP meclis üyelerinin tamamının oyu ile imar komisyonuna sevk edilmiş ve bir sonra ki meclis toplantısın da görüşülecektir. Bu vesile ile Sayın Milletvekili eğer 2014 yerel seçimlerine hazırlanıyorsa kendisine Belediyenin işleyiş prosedürlerini iyi öğrenmesi gerektiğini tavsiye ediyoruz.

AKP’DE GÖRÜŞ AYRILIĞI VE ÇATIŞMA MI VAR

Eğer ki Sayın Özçelik’in bahsettiği gelen paranın kullanımının aciliyeti var ise Sayın Belediye Başkanı yetkisi dâhilin de önce İmar Komisyonunu sonra da özel gündem maddesi ile meclisi toplar ve konu biran önce karara bağlanır.

Şimdi kendilerine sormak isteriz; Mademki bu kadar acil bir durum var bugüne kadar Sayın belediye Başkanı neden özel gündem ile meclisi toplamamıştır. Acaba konu ile ilgili AKP yöneticileri arasında bir görüş ayrılığımı mevcuttur?

Biraz önce de ifade ettiğim gibi meclis gurubumuz elbette ki bu konu da ki görüşlerini ifade edeceklerdir. Bundan doğal bir şey yoktur. Düşüncelerimiz daha güzel daha modern ve şehrimize uzun yıllar hizmet edecek bir kompleksin yapımı için söylenmiştir. Beklentimiz Kışla mahallemize daha büyük bir alan da çok daha işlevsel bir kompleksin kazandırılması için gayret gösterilmesidir.

SIKINTI, YAKLAŞAN YEREL SEÇİMLER NEDENİYLEDİR

On yıldır Genel ve yerel iktidara sahip bir anlayışın bu denli feryat etmesi, barikatlar, takozlar gibi anlamsız cümleler kurmasının Sebebini için de bulundukları sıkıntının Burdur iline verilmiş sözlerin ve vaatlerin gerçekleştirememiş olmasını ve yaklaşan yerel seçimlere doğru artan eleştiri ve tepkilerin yarattığı ruhsal bunalımdan kaynaklandığını görmekteyiz.

ISTIRABINIZI, KAYGINIZI VE TELAŞINI ANLIYORUZ; AMA YIKILACAKSINIZ

Sayın Milletvekili;

Istırabınızı anlıyoruz. Kaygınızı anlıyoruz. Telaşınızı anlıyoruz.

Tüm sataşmalarınıza, saldırılarınıza rağmen 2014 yerel seçimleri bu düzenin yıkılacağı Cumhuriyet Halk Partisinin yerel iktidarında yeniden mutlu ve geleceğe güvenle bakan bir Burdur’un inşa edileceği yeni bir dönemin yaratıcısı olacaktır. Halkımıza güveniyor ve inanıyoruz. Bundan hiçbir kuşkumuz yoktur. 

NOT: Arabaşlıklar kavramayı kolaylaştırmak için tarafımızdan konmuştur.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..