Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '10

 
Kategori
Güncel
 

Eşitlik

Tut birini vur ötekine.

''Bahar geldiğinde Türk ordusu helikopterleri, Kürt coğrafyası üzerinde operasyona başladı. Biz operasyon istemiyoruz. Meclis'te de söyledik, kardeşlik değil eşitlik istiyoruz.''

Bu sözleri sarfeden şahıs milletvekili olmuş hala eşitlikten bahsediyor. Eşitlikten kasıt ne? Eğer eşitlik olmasaydı ülkemin dört bir yanında, Meclis'e adım atabilir miydi? Yukarıdaki sözleri sarfedebilir miydi?

Kardeşlik istesende istemesende asırlardır zaten kardeştir ülkemde yaşayanlar, etnik kökenleri ne olursa olsun. Operasyon istemiyorlarmış! Gerilla dediğiniz terörist sürüsü vatan hainleri lojmanlara roket saldırısı düzenlesin. Cana kastetsin. Askeri personelin yanı sıra aile fertlerinin hayatını hedef alsın. Sivillere saldırsın. Sen de kalk utanmadan, sıkılmadan insan canına kastetenlere gerilla de. 'Biz operasyon istemiyoruz.'' de.

Kürt coğrafyası dediğin yer neresi? Türkiye Cumhuriyeti Devleti toprakları üzerinde böyle bir yer yok. Ülkemin toprakları üzerinde etnik kökenleri farklıda olsa kardeşçe yaşayan insanlarımız var. Ve bu insanlar asılarca da yaşayacaklar kardeşçe sizlere inat.

 
Toplam blog
: 193
: 183
Kayıt tarihi
: 09.05.08
 
 

1957 Erzurum doğumluyum. 1982 -9 Eylül Üniversitesi   İktisadi veTticari Bilimler Fakültesi   Maliy..