Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '09

 
Kategori
Kentleşme
 

Eskimiş dairelerinizi getirinresidence verelim

Eskimiş dairelerinizi getirinresidence verelim
 

Residence ın daire out


Bazıları yükselmek istermiş, TVlerde son zamanlarda bir reklam insanlarla böyle paylaşılıyor. Enteresan bir reklam, inşaat sektöründe büyük bir hareketlenme var buna karşın binlerce inşaat on binlerce daire alıcı beklemekte.. Eskiden iki bakkal arasındaki mesafe şimdi iş merkezlerinde fakat ters tepmeye başladı bile örneğini gözler önünde birebir yaşamaya başladık bile Beylik düzü de türlü beklentilerle ne hayallerle açılan işyerleri birbir kapanmaya başladı. Lükse alışkanlık nasıl bir şeydir acaba?

LÜKS HAYAT mutlaka güzeldir. Eskiden şişelere mandal verirlerdi şimdi eskimiş dairelerinizi getirin residence verelim!.. Bir yanda kıtlık insanlar birtas çorba için kuyrukta öte yandan emlak patlaması konut enflasyonu bu ne yaman çelişkidir? İnsanların kapasiteleri zekaları ölçü değil lüks yaşamda.. Parayı bulan akıllı, parası olmayan aptal durumunda. Yurdum insanı da kendini avutup durur zengin ülkeyiz güzel coğrafyadayız kıymetini bilelim diye..

Akşam eve bir pide götürmenin hesabını yapar sonra alır flamayı eline haydi bakalım doğru miting meydanına sen çok yaşa Tayyip efendi diye bağırışıp dururlar.. Çok izledim bu insanları bir şölen sonunda, bir miting sonunda.. boyunları bükük son derece yorgun. Evlerine dönüyorlardı izledim onları hiç bıkmadan, .umut fakirin ekmeği işte o anda kral dı sanki onlar.. İstanbul Top kapı dan bir duvar ilanı ‘’Eskimiş dairenizi alalım size mükemmel bir yaşam için Resıdence sunalım !.. şaşırdım tabi yer Beylikdüzü artık site apartman yok işler residence dönmüş ne kadar para o kadar köfteye gerekte yok takas var ya teşvik eden, aslında bilmiyorlar ki takas demek üç beş kuruşu bir arada görüpte sınıf atladığını sanan bir kesimden makas almak. 3 asgari ücret kadar aidat, 2 asgari ücret kadar telefon faturası ve 1 asgari ücret kadar güvenlik, elektrik, su yani on tane daire kiralasanız bu kadar masrafınız olmaz neymiş residence sahibi.

Ben istemiyorum işimi 1+1 de de görürüm demek geliyor içimden. Zira buralarda bir aile ortamının oluşması olacak gibi değil. Bir başka boyut ise su havzalarına izin verilen yapılaşma buyrun gelin Beylikdüzüne aramanıza gerek yok Yakuplu, Esenyurt tem birleşimi E-5 kenarı 40 katlı binalar fışkırıverdi. Tam haramidere yatağının hemde göbeğinde derenin yolu değişmiş o derece yani buyrun gözlerinizle şahit olun. 16 yıldır İstanbul da belediyecilik yapan zihniyetin başı Başbakan Tayyip felakete helikopterden bakıp suçu dere yatağına ev iş yeri yapanlara yükleyiverdi ruhsat verenlere imar verenlere tık yok..
 
Toplam blog
: 181
: 1067
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

1957 Eskişehir doğumlu, Esk.A.Ü İşletme, İşbankası emeklisi, İstanbul Büyükçekmece de yaşayan, ST..