Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '09

 
Kategori
Güncel
 

Ne yaptın be Nail

Ne yaptın be Nail
 

kaynak: milliyet.com


Ne yaptın be Nail

http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&ArticleID=1138064&PAGE=1&Date=13.09.2009&
KategoriID=15

Haber bu linkte de var.. Benimde ekleyeceğim birkaç cümle var. İkiz babası olarak sanki bende taşların üzerine yatıp kaldım içim koptu, kahroldum bu kadar ihmal olur mu be Nail! Ne yaptın sen? Vicdan azabı mı çekeceksin şimdi ömür boyu işte tam o anda belki ömrünü bitirdin. İster miydin be Nail ister miydin? İstemezdin tabi böyle olmasını değil mi?

Neden dikkat etmedin ne işin vardı mendirekte götürsene parka çocukları bir an gözünden ayırır mı insan gözünün nurlarını üzdün bizi be Nail çok üzdün.

En büyük cezan vicdan azabın. Allah yardımcınız olsun evlat acısını kimsenin başına vermesin. Hata hepimiz için fakat yaşamlara mal olan bu hatalar kahreder insanı biraz dikkat ne olur. Hadi sende çocuklar hem hava alsın hem oynasınlar dedin, kimbilir kafandan neler geçiyordu bende dinlenirim bu arada dedin fakat bir şey unuttun. İhmal ettin belki işin de belki evin de dinlenmeye fırsat bulamadığın zaman kesiti çocuklarla çıkmana denk geldi bıraktın kendini öylece hiç mi tahmin etmedin hiç mi senaryo kurmadın hiç mi huylanmadın dikkatsiz duyarsız Nail..

Sana ne demeli bilmem ki neyin kalmış neyine kızayım. 8 yaşındaki çocukları saldım çayıra mevlam kayıra dercesine adeta ölüme götürdün. Üstelik deniz kıyısında bomba kadar tehlikeli oyuncak olan top ta ellerinde önlerinde, bu topun denize kaçması ve rüzgarla açılması sonucu deniz ne yetişkinleri yutmadı ki!. Kaldı ki 8 yaşındaki Yaren ve Yasemin ikizler.

Ne yapabilirlerdi ki sadece denize düşen toplarının ardından gittiler düşünemediler suyun derinleşeceğini. Evet Nail!.. Sen o anda derin uykulardaydın. Keşke uyanmasaydın da o sahneleri görmeseydin evlat acısını tatmasaydın.

Bırak artık mahkemeyi, anneye ne yanıt vereceksin ne söyleyeceksin nasıl yüzüne bakacaksın. Keşke hapislerde çürümeyle hallolsa her şey fakat sen bir ömür boyu vizdan azabı çekeceksin.

 
Toplam blog
: 181
: 1067
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

1957 Eskişehir doğumlu, Esk.A.Ü İşletme, İşbankası emeklisi, İstanbul Büyükçekmece de yaşayan, ST..