Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

BEN ve OLTAMA TAKILANLAR

http://blog.milliyet.com.tr/inkotr

03 Aralık '12

 
Kategori
Kültür Turizmi
 

Eskişehir - Tramvayları - ile Avrupa şehri - ( 3 )

Eskişehir - Tramvayları  - ile  Avrupa şehri - ( 3 )
 

ESKİŞEHİR - Tramvaylar şehir merkezinde iki ana hat güzergahında seyir halindedirler.


MERHABALAR,

Sevgili arkadaşlar ve dostlar,

İç Anadolu bölgemizin önemli şahirlerinden biri olan ESKİŞEHİR' e işim icabı iki günlük bir seyahat gerçekleştirdim. Bu arada boş zamanlarımda da ESKİŞEHİR' in son halini görmek için bir nevi turistik gezi yapma fırsatını buldum.

ESKİŞEHİR adeta cıvıl cıvıl bir ünivesite kenti olmuş, TÜRKİYE' mizin aşağı yukarı her köşesinden öğrenciler buraya gelip, buraları şenlendirmişler.

Aslında buraları sizlere yazmakla anlatılmaz, imkanlarınız nisbetinde şayet fırsat bulursanız, mutlaka sizlerde ESKİŞEHİR' imizi ziyaret ediniz tavsiyesinde bulunurum sizlere.

Şimdi sizlere gelin hep beraberce gezdiğim yerlerden bir kaç poz fotoğraflarla bunu anlatmaya çalışayım. Ne dersiniz.? :-))

Sevgiler, selamlar ve saygılar

BEN ve OLTAMA TAKILANLAR

**** Bilgiyi Kullanırsan Büyürsün , Paylaşırsan Efsane Olursun ***

NECİP KÖNİ - ADANA / TR

 

    

Eskişehir Tramvay Ağı, iki hattan oluşan ve şehrin iki üniversitesini birbirine bağlayan toplam 26 duraktan oluşan Eskişehir'deki ulaşım ağı. Toplam hat uzunluğu 15 km'dir.

   

Eskişehir'in ortasından Porsuk Çayı geçen şehir, içerisinde Osmangazi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nin bulunması nedeniyle bir öğrenci kenti görünümündedir

  

 Eskişehir yemekleri denince akla ilk gelen lezzet Eskişehir Mutfağı Çiğbörek. Şehir merkezinde aşağı yukarı her köşede Çiğbörek lokantaları mevcut. 

 

 
Toplam blog
: 77
: 1154
Kayıt tarihi
: 31.07.12
 
 

Necip KÖNİ - İnşaat Mühendisi olup, güzel sanatlar onun bir hobisidir. Resim yapmak (karakalem ça..