Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Esra Erol yeni Sezonda Fox'da Evlendirecek !

Esra Erol yeni Sezonda Fox'da Evlendirecek !
 

Yeni sezon ; yeni haberler, yeni transferler içermeye devam ediyor...

Ekranlarınsevilen yüzü Esra Erol yeni sezonda Fox ekranlarında olacak.. Daha önce Flash Tv, Star ve son olarak ATV'de program yapmıştı..

Flash'dayken Dest-i İzdivaç, Star'dayken Esra Erol'la İzdivaç ve ATV'deyken Esra Erol'da Evlen Benimle programlarını sunmuş ve iyi bir reyting grafiği yakalamıştı Esra Erol..

Açıkçası ülkemizde artık sıradan hale gelen bu tip programların sosyolojik tespit için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum.. Evlenmeye bu kadar niyetli, evlenirken bir yandan da kaba tabirle voleyi vurmak isteyen bir insan topluluğu daha var mıdır acaba ?

Cem Yılmaz'ın Fundamentails stand-up gösterisini izleyen bilir.. O bu tip programlara '' Tapu ve Kadastro adının verilmesi lazım..'' diyor.. Sonuna kadar haklı.. Evlenirken huyunu suyuna değil de maaşına evine bakılıyor..

Bir de elektrik alma muhabbeti var ki çözmek mümkün değil.. Bu kadar sık elektrik alıp vermek hiç hayra alamet değil.. Evlerden uzak maazallah..

Neyse sonuç olarak bu tip programlar çok izleniyor , reyting sıralamasında daima ilk 10'un içinde yer alıyor.. Dolayısıyla devam etmesi kanal yöneticileri açısından sorun değil yani..

Her neyse Esra Erol'u severiz.. Kendini bozmadı bu kadar şöhretle.. Yeni kanalında kendisine başarılar dilerim..

Bakalım hangi elektrikli ilişkilere, mal beyannamelerine şahit olacağız daha.. Eylül'de görürüz..

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..