Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '08

 
Kategori
Haber
 

Evlat Acısı

Evlat Acısı
 

*** Kaynak: www.milliyet.com.tr - manşet - 15.07.2008 - 11:00 ***


Dostlar, okumuşsunuzdur birçoğunuz. Milliyet ana sayfa manşette haber.

<ı>“Aliye ve Binbir Gece gibi dizilerin yapımcısı TMC Ajans’ın sahibi Erol Avcı’nın 19 yaşındaki kızı Gizem Avcı, geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Işık Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Gizem Avcı, önceki gün saat 17.00 sıralarında Beykoz Günyüzü Konakları’ndaki evinden sinemaya gitmek için 34 AC 6083 plakalı Opel marka otomobiliyle yola çıktı. Gizem Avcı, yeni Riva yolunda Kavacık yönüne giderken henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek, bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön kısmı içeri göçerken Gizem Avcı, otomobilde sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gizem Avcı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi…”

<ı>

Sanırım hepimizin düşüncede ortak olacağı bir gerçek. Hayatta en büyük acı evlat acısıdır. Haberi okuyunca çok etkilendim. Evet, her saniye binlerce insan yaşamını yitiriyor. Bir yerde bu haberdeki de onlardan biri sadece. Ancak, sahip olduklarımızın değerini hatırlamak adına zaman, zaman ibret senaryoları koyuyor hayat önümüze.

Erol Avcı kaliteli yapımlarla insanımıza hizmet üretmiş bir isim. Hakkında yeterli bilgiye sahip değilim. İnternette ulaşmak istedim, pek başarılı olamadım. Magazin haberlerinin dışında geçmişi ile bilgiye ilk bakışta ulaşılabildiğini söyleyemem. Birçok başarıyı tatmış bir şahsiyet. Lakin şimdi en büyük acıyı da tadıyor.

Zamanı geri alabilmenin bir bedeli olsaydı, tüm servetini ortaya koymaz mıydı sizce? İnsan yeri geldiğinde evladı için değil servetini canını ortaya koymaz mı?

Gerçekten çok şey yazmak istemiyorum. Sübjektif olacağımı hissediyorum. Avcı ve geçmişi hakkında bilgi sahibi olmak isterdim.

İyi eğitilerek gelecekte ulusumuza katma değer üretebilecek bir genç kızımızı ebediyete uğurladık. Şimdi; onun için kayıp gibi duran bu yaşamsal gerçeğin ibret tablosuna dikkatle bakarak, sahip olduklarımızın kıymetini bir kez daha hatırlamakla bu kaybın kazanca dönüşmesine vesile olabiliriz.

Kederli ailesine bu zor günlerinde metanet, yavrumuz adına gönülden mağfiret diliyorum…

Sevgiyle,

 
Toplam blog
: 36
: 1267
Kayıt tarihi
: 25.05.08
 
 

İstanbul'da doğdu. Teknik Lise Elektronik Bölümünde okurken rakamlara olan ilgisini de keşfetti. ..