Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '17

 
Kategori
TV Programları
 

Evlat Kokusu yakında başlıyor!

Evlat Kokusu yakında başlıyor!
 

evlat kokusu


Kanal D ve Türkiye'nin, ileri gelen yapımcılarından olan Endemol Shine Türkiye, iş birliğinde televizyon ekranlarında buluşacak olan Evlat Kokusu, gerek iddialı oyuncuları, konusuyla dikkat çekmektedir. Yayınlanan 3.Tanıtımda bir annenin acı dolu hikayesine yer verilecektir.

Hande Soral, Sedef Avcı, Barış Kılıç ve Murat Han'ın başrollerini paylaştığı dizinin ana karakteri Zeyno (Hande Soral)'dir. Amsterdam da yaşayan Zeynep, ilk defa aşık olduğu adamdan bebek sahibi olur. Hayatının güzelleşceğine inanırken gerçek hayatın zillesini yediğinde gerçeklerle yüzleşecektir.

İhanete uğrayan Zeyno, anlık öfkesiyle Evlat Kokusundan da olur. Karşısında ise Türkiye'nin, en önde gelen enerji sektörünün lideri Akbaş Ailesi, vardır. Sıradan bir kız evladına kavuşmak, yaşadığı acılarla nasıl cesur, acımasız, savaşçı birisi haline geldiğini kişilik değişimiyle yer verilecektir. 

Evlat Kokusu Dizisi kamuoyuna sunulan fragmanları, konusuyla Sosyal Medyadan ilk beğenilerini kazanmayı başarmıştır. Bundan sonra ise uygun gün belirlenerek daha fazla kitleye hitap etmesi için en önemli unsurlardan birisidir. Kanal D yayın akışını incelediğimizde Pazartesi ve son olarak Poyraz Karayel final yapacağı açıklanarak Çarşamba günü boşta kalmıştır. İki günden birisi belirleneceği aşikardır. Pazartesi günü güçlü rakipleri olduğundan büyük ihtimal Çarşamba, başlayacağını düşünmekteyim.

Evlat Kokusu

Dizi Tutkunu

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..