Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '11

 
Kategori
Güncel
 

Ey Çağdaş Türk Kadını... Yarıki portren..!!

Ey Çağdaş Türk Kadını... Yarıki portren..!!
 

Ah benim Sevgili Türkiye'm...Vah benim Sevgili Türkiye'm....


Ey Çağdaş Türk Kadını... Yarınki Portreni Çiziyorum... Ona Göre Davran...!!! 

Taciz ve Tecavüz olayları tartışılırken, "Sen dekolte giyinirsen, sonucundan şikayet etmen makul değil" gibi bir "İNCİ" !!! yumurtlayarak dikkatleri çeken, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Bölümü Başkanı Prof.Orhan Çeker, bir başka söyleşisinde bakın neler buyurmuşlar!! : 

* Kadının avret yeri (Arapça veya Farsça bilmek mecburiyeti var.! Bu seferlik bilmeyenlere tercüme ediyorum-kapatılması gereken yer demek oluyor-) yüz ve eller hariç, vucudun her tarafıdır. Buna ayaklar da dahildir. 

* Kadının yüzü avret'den değildir AMAAA.. Bir fitne söz konusu olduğunda, yüzünü de örter. Hatta, evden çıkması caiz olmayabilir. 

* Zamanımız müslüman kadını örtünüyor ama, dar giyiyor. Bu noktada müslüman kadını ciddi bir yozlaşma içinde görüyorum. 

* Kadın, yabancı erkeklerin alabileceği şekilde koku sürerse, o kadına cennet kokusu haramdır. 

* Kadın, topuklu ayakkabı giyerek yolda yürürse, erkeklerin dikkatini çeker. Bu, ayetlere aykırıdır. 

* Saç boyama caiz değildir. 

* Kadın, erkekle konuşurken, fazla laf etmeden konuşmalıdır,  

* Kadının namusu, evden çıktığında tehlikede ise, evden çıkması caiz değildir. 

* Cild bakımı yapan gayrimüslim nineden, hiç cild bakımı yapmamış müslüman nine daha sevimlidir. Cild bakımı masrafı ile 3-5 aile geçinir. 

Görüyormusun Çağdaş Türk Kadını... Bu devirde, bir Üniversite Bölüm Başkanının senin için çizdiği portreyi.. Ona göre ; 

* Bir fitne olmadığı müddetçe, sadece ellerin ve yüzün açıkda dolaşabilirsin. Eğer bir fitne varsa, yüzünü de örteceksin. Hatta senin neyine dışarı çıkmak..! Kır bacaklarını evinde otur..!!! 

* Sakın temiz görünüp güzel kokmaya, parfüm sürmeye kalkma, yoksa cennetin kokusundan mahrum olursun!!! 

* Topuklu ayakkabı mııı? Zinhar... Ses çıkartmayan altı lastik ayakkabılar giyeceksin ki, erkekler ayak sesini duymasın. Ayak sesini duydukları anda, zaten "Bakalım bugün kimlere tecavüz edeceğiz " diye ellerini ovuşturarak bekliyorlar, hemen gelip sana tecavüz ederler!!! Hatta, sakın öksürüp hapşırma, kadın sesini duydukları anda, tecavüzcülerin hazır. Sen en iyisi "Mes" giy. 

* Sakın ha, saçını boyamaya kalkma, büyük günah işlersin..!!! 

* Bir erkekle konuşurken, fazla laf etmeden konuş. (Bu nasıl olabiliyorsa) Sadece evet, hayır niyetine kafanı sallayabilirsin. Yok yooook... O da olmaz. İşaret veriyorsun zannedilir ve karşıdaki erkek, hemen oracıkta sana tecavüz ediverir!! Sen en iyisi işi garantiye al ve hiç KONUŞMA!!!!! 

* Senin namusun her an tehlikede. Ne yapacaksın dışarı çıkıp da. Cenneti garantiye almak ve tecavüzden kurtulmak için mis gibi evinde otur paşa-paşa... 

* Sakın ha, cild bakımı falan yapayım deme. Yaşlanınca çok sevimsiz olursun. Yüzünde sivilce filan çıkarsa, bol ARAP sabunuyla yıka..!!!! 

İşte Çağdaş Türk Kadını; Senin yarınki PORTREN budur. Ey Çağdaş Türk Erkeği; Sen, doğanın, tecavüzcü ve sapık bir türüsün.Artık deşifre oldun..!!! 

Bir Ülkenin Başbakanı, çıkıp da "Başını örtmeyen kadın, perdesi olmayan bir eve benzer. O ev ya kiralıktır ya da satılık" derse, bir Profösör'ün bunları söylemesine şaşmamak gerekir.... Ah benim SEVGİLİ TÜRKİYE'm.. vah benim SEVGİLİ TÜRKİYE'm........ 

 
Toplam blog
: 45
: 410
Kayıt tarihi
: 14.01.11
 
 

Marmara Üniversitesi İktisat-İşletme bölümü mezunu. Birçok önemli kuruluşda Genel Müdür, Yönetim Kur..