Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '12

 
Kategori
Dünya
 

Ey İran, ey zalimin zulmüne ortak olan!

Ey İran, ey zalimin zulmüne ortak olan!
 

Ey İran!

Bugün Suriyedeki Baas rejiminin katliamlarına, hangi nedenle sessiz kalıyor olursan ol, o katliamların artağı olmaktan kurtulamazsın.

Eğer, mezhepçi bir kaygıyla Suriye zaliminin Hule'de yaptığı çocuk katliamını görmezden geliyorsan, şunu bilmelisin ki, mezhepten önce iman gelir.

Bu katliama destek verenin imanı olamaz...İmanı olmayanın dini, dini olmayanın mezhebi olmaz.

Ey İran,

Sen ki, bir zamanlar Humeyni önderliğinde ABD zalimine direnmiş ve zulmun içerdeki ellerini kırmıştın...O zamanlar tüm dünya Müslümanları ve biz Türkiye Müslümanları manen destekçin olmuştuk. İnançla direnip kazandınız...

Ancak, bugün Suriye rejimine verdiğiniz destekle, bir zamanlar direndiğiniz ABD zulmünden daha fazlasını yapan Beşar zülmune ortak oldunuz..

Bugün sözümüz, ne mal ve silah sattığı Suriye'ye arka çıkan Rusya'yadır, ne "kınamak" gibi aciz eylemler dışında hiç bir şey yapmayan Birleşmiş Milletleredir, ne de planlar yapıp zalime zaman kazandıran Annan'adır...

Bugün sözümüz, bir Müslüman ülke olarak sanadır Ey İran!...

Siyasetin, ekonomik kaygıların ve  emperyalist bahanelerin bu katliamları mazur gösteremeyeceği gündür bugün...

Kerbala'yı aratmayan katliamlar Suriyede Esat eliyle işlenirken, bunu uzaktan uzağa seyreden, günahı boynunuza, belki de destekleyen siz İran devleti, bu vebalin altında ezilirsiniz.

Zulm ile abad olan, ahiri berbat olur...Gözü dönmüş Esat'a ve onun yandaşlarına söyleyecek söz yok. Onlar, söz anlayacak durumda değil, insanlıktan çıkmış haldeler...Sözüm sanadır İran!.

Ey İran!

Zulme karşrı amansız mücadele vermiş Humeyni'nin ruhunu muazzep ettin bugün. Yazıklar olsun sana!

Biran an evvel, bu zalime dur demez, mazlumun yanında yer almazsan, Allah başka güçlüler eliyle, mazlumun intikamını almayı bilir. Bunu sen de bilirsin Ey İran!

Tepene başka zalimlerin amansız bombaları inmeden önce, şu gözü dönmüş zalim mezheptaşını durdur...Yoksa, bu kan onu da seni de boğacak...

İnan ki İran!...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..