Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '07

 
Kategori
Magazin
 

Eyyy... ahali...! Angelina Jolie'yi nasıl bilirsiniz?

Eyyy... ahali...! Angelina Jolie'yi nasıl bilirsiniz?
 

Dünyanın en seksi kadınlarından biri olarak mı?

Veya dünyanın en güzel - en seksi dudaklı kadını olarak mı?

Yoksa, Brad Pitt’in Jenifer Ariston ile evliliğini yıkması ile mi tanırsınız?

Ya filmlerini, Oscar adaylığını bilen var mı?

Belki de en çok, 14 yaşında ilk defa seks yaptığını ve hayatını değiştiren en önemli olayın bu olduğu açıklamasını, hatırlıyor olabilirsiniz.

Ya da Brad’le evliliğine kadar sadece dört kişi ile birlikte olduğunu ve bunlardan ikisiyle de evlendiğini biliyor olabilirsiniz.

Bütün bu bilgileri internetten indirdim. Ama ben bu gün sadece anne Angelina ile ilgiliyim. Daha da çok meşhur medarı iftiharımız Kadından “ SORUMLU- SORUNLU “ devlet Bakanımız Nimet Çubukçu ile !

Ne alaka şimdi, diye sorduğunuzu duyuyor gibiyim.

Time Dergisinde yayınlanan, Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin Evlat Edindiği 'Pham Quang Sang'ın Hüzünlü Öyküsü " nü bileniniz var mı peki ?


”3.5 yıl önce 1 aylıkken annesi tarafından Ho Chi Minh kentindeki bir hastaneye terk edilen Thien, buradan Tam Binh yetiştirme yurduna getirildi. Yetiştirme yurdunda da 'Pham Quang Sang" adı verildi. Yetiştirme yurdunun müdürü Nguyen Van Trung'un ifadesine göre, Vietnam hükümetine başvuran Angelina Jolie, 3-5 yaşlarında sağlıklı bir erkek çocuk arıyordu. Thien ise kriterlere uyan tek adaydı. Ünlü çift çocuğa 'Pax Thien" adını verdi. İsim Latince'de 'barış", Vietnam dilinde ise 'gökyüzü” anlamına geliyor.”


Çiftin 2006 mayıs ayında aynı Jolie’ye özellikle de dünyaca ünlü dudaklarıyla benzeyen Shiloh isimli bir kızları olduğunu, Jolie ve Pitt'in ayrıca Kamboçya'dan Maddox (5) ve Etiyopya'dan Zahara (2) isimli iki evlatlığının olmasına rağmen, Vietnamlı yetimhanedeki Pax Thien’i evlat edindiklerini biliyor muydunuz?


31 yaşındaki Jolie, AIDS ve doğal felaketler konularında BM iyi niyet elçisi olarak dünyayı dolaşmasıyla bilindiğini duymuş muydunuz?

Düşünce kuruluşu CFR'ın üyelerinden Dr.Gordon Adams, 'Kissinger ve Jolie'nin aramızda ve aynı kurumda bulunması göz kamaştırıcı' dedi. Bir başka CFR üyesi olan Carol Adelman, 'Çok iyi, Jolie bir Paris Hilton değil ', dediğini?

Anneliğe doymayan Jolie’nin yeni bir çocuk daha doğurmak istediğini ? ( Bence uygundur, insanlar bakabilecekleri kadar çocuk yapmalı. Ve anne Angelina da bu işi iyi yapıyor doğrusu...)

Ve medarı iftiharımız, yani Kadından “SORUMLU” devlet Bakanımız, Nimet Çubukcu’nun Angelina’nın Kamboçya’dan, Vietnamdan, Etiyopya’dan edinmiş olduğu çocukları kastederek “ BU KADAR DA OLMAZ, GÖSTERİŞ YAPIYOR “ diye tarihi ve bir o kadar da talihsiz bir beyanat verdiğini ve bu beyanatı, sorumlu olduğu evlat edinilmeyi, sıcak bir yuvaya kavuşmayı bekleyen kimsesiz çocukların olduğu yetiştirme yurduna yapmış olduğu bayram ziyareti sırasında ifade ettiğini… biliyor muydunuz?

Bütün bunları bildiğinizi varsayalım...Dünyanın tüm çocuklarının aslında kardeş olduğunu, ırklarının, renklerinin hiçbir üstünlüğü ya da ayrıcalığı olamıyacağını, anne-sanatçı-kadın Angelina’nın davranışının örnek alınması gereken evrensel bir duyarlılık olduğunu, bunun ayırdına varamayan sadece sorumlu değil, SORUNLU bir zihniyetin nasıl olup da hala o koltuğu işgal ettiğini, ettirildiğini...

Bizim bu ilkel, sorunlu zihniyetlerin yönetimine nasıl olup da mahkum edildiğimizi, kapımıza ve kafamıza dayatılan traji-komik referanduma, KATILMAMA ÇAĞRILARININ TUZAKLARINA DÜŞMEYEREK, MUTLAKA KATILIP “ HAYIR” DİYECEĞİMİ BİLİYOR MUYDUNUZ?


 
Toplam blog
: 171
: 2319
Kayıt tarihi
: 15.02.07
 
 

Düşünen, üreten, kendine, insana, çağına sorumlu, tavırlı, taraflı , çağdaş ve yüzü aydınlığa dön..