Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kendimi bildim bileli iş hayatı içerisindeyim. Bu hayat içerisinde kalite açısından imrenilecek çok az insanın olduğunu düşünüyorum. Yaşam dediğimiz şeyin de iyilik ve kötülük arasındaki bitmeyen ve bitmeyecek olan savaştan ibaret olduğunu düşünüyor ve bu savaşta iyilik tarafında olup da başarıdan başarıya koşan insanların ancak..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Çok aşırıya kaçıyorum !

Ben bu ülkede sıkıntıların dik bir duruşla çözüm bulacağına inanan birisiyim. Yazınızlada bunu tekrar farkettim. Gerçi her cümlenize katıldığımı söyleyemem. Çünkü tarihe yön veren birileri her zaman çıkar. Bu iş kimsenin tekelinde değil. Geçmişimizi düşünürsek, bizim geçmişimizde umutsuzluk yoktur. Eğer olsaydı çumhurbaşkanlığı forsumuzda 16 tane yıldızımız olmazdı.

26 Kasım 2007 13:46
Acele az kullanılmış sevgili arıyorum (!)

Bu dünyada, farklı tip insanların olduğunu düşündüğünde ve onlarında farklı açılardan bakacağını düşünürsen, farklı yorumlar alabileceğin bir yazı kaleme almışsın. Yazının bence güzel olan tarafı, bazı bayanların bu tip sitelerde yer alma şekillerine deyinmen. Unutmamak gerekirki, bu istenmeyen durumun tek çözümü onları tıklamamak. Ancak bu şekilde onların bu ortamlarda yer almalarına engel olabiliriz.

29 Temmuz 2007 14:26
Bekleyiş...

Tahminim doğrultusunda oldu. Bu konu hakkında daha uzun bir yorum yapabilirim. Fakat şidilik kısa tutmak zorundayim.

24 Temmuz 2007 13:23
 
Toplam blog
: 5
: 397
Kayıt tarihi
: 17.06.07