Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

27 Ağustos '09

 
Kategori
Magazin
 

Fatih Kısaparmak Konseri!

Fatih Kısaparmak Konseri!
 

http://www.mesajat.com/unluler/turk/fatih_kisaparmak.jpg


FATİH KISAPARMAK’TAN HALK MÜZİĞİ ŞENLİĞİ (FATİH KISAPARMAK - MOR SALKIMLI SOKAK - VİDEO İZLE!)

Halk müziğinin sevilen ismi Fatih Kısaparmak, Beylikdüzü Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında verdiği konserde dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Beylikdüzü’nde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek konsere başlayan Fatih Kısaparmak, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Sevilen parçalarını birbiri ardına seslendiren sanatçı, “Değerli meslektaşım, arkadaşım, hemşerim” şeklinde takdim ettiği, Latif Doğan’ı sahneye çağırarak, parçalarından seslendirmesini istedi.
Beylikdüzü’nde yaşayan Latif Doğan, ‘Komşularım’ diye hitap ettiği vatandaşlara, Beylikdüzü’nde sahneye çıkmaktan onur duyduğunu belirterek, hayırlı ramazanlar diledi.

Uzun: İnsanların en hayırlısı insanlar için çalışandır

Konserin ardından Kısaparmak’a teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, sanatçıya çiçeğini takdim etti. İnsanın yaratılmışlar içerisinde en mükemmel varlık olarak tarif edildiğini aktaran Başkan Uzun, “Eğer başarabilirse, meleklerinde üstünde yer alabilir. Yine aynı insan en aşağı varlıklar seviyesinde de yer alabilir. İnsanların en hayırlısı insanlar için çalışandır. Bizlerde belediye olarak mesai arkadaşlarımızla sizler için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

<ımg height="60" alt="" src="http://img.youtube.com/vi/gMZTsKVqiIk/default.jpg?h=60&w=80&sigh=__tJsTbWZtlC1NnPV8Xg6bM11SBK8=" width="80" border="1">
VİDEO İZLE!

FATİH KISAPARMAK MOR SALKIMLI SOKAK

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..