Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '18

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinin Hakemi

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinin Hakemi
 

Fenerbahçe - Galatasaray


Durun, panik yapmayın. Henüz belli olmadı derbinin hakemi. Ne kadar da merak ediyoruz maçımızı yönetecek hakemin kim olduğunu.

Özellikle Twitter isimli sosyal medya aracını layığıyla kullanmaya başlamamızdan sonra oldu ne olduysa. Hafta sonu oynanacak maçımızın heyecanı daha haftanın ilk gününden sarıyor bedenimizi. Hangi kadroyla çıkıp nasıl bir oyun oynayacak takımımız diye düşünmeden önce acaba hangi hakem yönetecek bizim maçı sorusu geliyor hemen aklımıza. 

Hakemin isminin açıklandığı dakikadan itibaren de Twitter'da bambaşka kişiliklere bürünüyoruz sebepsiz. En az 3 hakemimizin ismi TT listesinde yer almaya başlıyor anında ve o hakemler hakkında da yazılan onlarca yorum dolaşmaya başlıyor twitter'da. Eyyamcı hakem diyen var, şu maçta şu penaltımızı vermedi diyen de. Her hakemin farklı farklı formalarla fotoğrafları dolaşmaya başlıyor. Genellikle maçlarımıza atanan hakemden pek memnun kalmayız. Kalanı da görmedim desem yalan olmaz.

Hafta sonu Türkiye'nin en önemli derbilerinden biri oynanacak ve yönetecek hakem de saatler sonra belli olacak. Twitter TT listesinden maçı yönetecek hakemin kim olduğunu öğrenebilirsiniz. 

Hem iki takıma hem de maçı yönetecek hakeme başarılar. Hak eden kazansın.

 
Toplam blog
: 10
: 539
Kayıt tarihi
: 13.03.18
 
 

  "Okumak Cehaleti alır, eşeklik bali kalır"     Ne mezunu olduğunuz ..