Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '06

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe' nin ayak sesleri..

Fenerbahçe' nin ayak sesleri..
 

Fenerbahçe Uefa gurup 2. maçında Saraçoğlunda İtalyan Palermo' yu net bir skorla 3-0 yenerek Beşiktaş maçının kötü performansını sildi, hemde ne sildi, sanki Beşiktaş maçında bu futbolcular oynamadı. Maça öyle başladılar ki, sağlı sollu ataklarla, İtalya liginde ikinci sırada bulunan Palermo adeta abondone oldu, neye uğradığını şaşırdı, her iki kanattan da ataklar yapan Fenerbahçe rakipten top kapmak için tüm futbolcuların baskı yapması avrupai bir takım görüntüsü verdi.

Takımın hepsi görevlerini yaparken ilerisi için ümit verdiler, şimdi ligde Trabzon ve Galatasaray maçları iyi birer netice ile bitirilip daha sonra Celta Vigo maçı için iyi bir moralle oradan alınacak puan ve puanlar Fenerbahçe'nin yüzüncü yılında gerçek kimliğinin ortaya çıkmasına sebep olacaktır.

Palermo'nun golcülerini ve kalecisini oynatmaması kafalarda soru işareti bırakmakta, Fenerbahçe bu soru işaretlerini İspanya'daki maçta silmek zorundadır. İşte ozaman Uefa da emin adımlarla ilerlemiş olup, bu da lige yansıdığında, karşısında kimse duramayacaktır.

Ne olursa olsun akşam sahada tüm yüreğini koyan ve bunu taraftarıylada destekleyen bir Fenerbahçe vardı, herkez bu maçın alınacağı konusunda bir birine söz vermişti sanki, ölmek var dönmek yok... Kalede volkan hatasız oynarken defans rakibe bir iki pozisyon dışında top kullandırmadı, orta saha da ataklar kantlardan ve ayağa paslarla ve kapılan toplarla Palermo defansına zor anlar yaşttılar. Forvette Kezman oynadığı zaman yaptğı asislerle, defansa kadar gelip top kapmasıyla, herzaman oynatılması gerekli bir futbolcu olduğunu kanıtladı, Tuncay ise bitmek bilmeyen enerjisi ile vede attığı şahane golle kedisine şapka çıkarttı. Birde akşam takımın tüm futbolcularının şut atma hevesi gerçekten güzeldi, nitekim şut atan takım herzaman gol atar.

Şimdi Fenerbahçe iki önemli derbi ve iki Uefa maçıyla birlikte 100 yıla yakışan bir takım hüviyetine kavuşmalı ve bende Zico için söylediğim sözü geri alacağım... O zaman gerçekten Zico 'ya güveneceğim.

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..