Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '18

 
Kategori
Spor
 

Fenerbahçe de ...

Fenerbahçe'nin sezon başından bu yana aradığı en önemli şey istikrardı. Seneye Comolli ve Cocu ikilisi ile başladılar. Gelen oyuncular aslında kariyerli isimlerdi. Reyes, Ayew, Slimani ve diğer oyuncular isim olarak bugün pek çok takımda yok.

Ancak Fenerbahçe defansı ve özellikle defansın sağ kanadı sene boyunca pek iyi bir performans ortaya koyamadı.  Fenerbahçe bekleri ilk yarı boyunca sıkça değiştiler. Hasan Ali'nin unutulmaz performansları vardı ama o da kendisini ileride tamamlayacak bir isimle sıkça buluşamadı.

Ayew zaman zaman gerçekten çok çalıştı. Koeman'ın göreve gelmesi ile de bu tablo pek değişmedi. Fenerbahçe ortasahasında Valbuena gibi iyi ve istikrarlı pas atan bir iki oyuncuya ihtiyaç var.

Benzia  ve Elmas eğer doğru bir şekilde sisteme adapte edilirse bu role uyabilecek iki isimden biri.

Ayrıca Slimani de eski günlerini fazlasıyla arattı. Çok açık ki Fenerbahçe mutlaka forvete takviye yapmak isteyecek.

Fenerbahçe'ye gelen oyuncu kendini kanıtlamış ta olsa kanıtlamamış ta olsa gol atmakta zorluk çekmemeli.  Fenerbahçe'nin en önemli özelliği her maç atak oynayabilmesi.

Sezon başından bu yana orta saha da Malatyasporlu Aleksiç ve Guilerme, Kayserisporlu Cherry Sol kanatta Kasımpaşalı Trezeguet, Alanyasporlu Fernandez, ve yine orta sahada Rizesporlu Samudio fazlasıyla göz doldurdu.

Eğer ki Kayserisporlu Cherry ayarında ortasahayı yönlendirdiği gibi forveti de pasları ile doyuran bir oyuncu olabilseydi Fenerbahçe forveti çok daha fazla randıman verebilirdi.

Fenerbahçe Soldado, Frey ve Slimani üçlüsünü aynı anda  takımda tutacaksa mutlaka bir forvet daha almalı. 

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..