Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '09

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe sezonun en önemli gabiliyetini kazandı

Fenerbahçe sezonun en önemli gabiliyetini kazandı
 

Fbahçe son dakikalarda attığı gol ile maçı kazanmasını bildi. Nasıl oynadı? İkinci yarı istekliydi. Maç yorumundan ziyade ilginç bazı konulara değinmek istiyorum. Bilica ilk yenilen golde pozisyonunu kaybetti. Genelde yenilen gollere bakın arkada Lugano müdahalede tek başına kalıyor. Onun arkasında defansif yönü sıfır olan G.Gönül rakibi ile başbaşa ve gol.. 2.gol öncesi hakemin vermesi gereken faul var. Gene hakem hatası ile yenilen bir gol.. F.bahçe'de antremanlarda özellikle kaleci Volkan ile Bilica ya pozisyon hataları gösterilemelidir. Stoper mi yoksa sol bek mi Bilica? Arkasına sürekli adam kaçıran bir stoper olamaz. Hele Volkan tam bir skandal.. Yediği 2.golde adam kalenin içine düşüyor. Nerdeyse boş kaleye gol atıldı. Pozisyonunu alan bir kaleci o golü kurtarır.

Ankaragücü iyi mücadele etti. Çok pozisyon buldu. Son dakikada yan hakemin görmemesinden dolayı hakem topu çizgiyi geçip geçmediği kararını veremedi. Tartışmaya açık pozisyondu. Hakem gol versede tartışılacaktı. Tüm yetki orda yan hakemindir. Orta hakem 2. golde gol öncesi faul kararını vermeyerek maçın skoruna direk tesir etmiştir. Yan hakem ise son dakikada pozisyonu süzemeyerekte maçın berabere bitmesini engellemiş oldu.

Seyircinin olmaması ile F.bahçe bir hiç olduğunu, takımın her şeyinin seyircisi olduğu ortaya çıktı. Artık asla sahaya bir madde atılmaz. Ders alınmıştır. Bugalibiyet ile sezonun en önemli galibiyeti kazanılmış oldu. Eğer bu maç kazanılmamış olsa idi, F.bahçe uzun bir süre toparlanamazdı. Bu sezon şampiyon olunursa, burada kazanılan galibiyet sürekli konuşulacaktır. Tabii Trabzonspor maçının kazanılmasıda önemlidir.

Sezon değerlendirmesini ilerde mutlaka herkes yapacaktır. Burada amatörce yazılar yazıyoruz. Kendimize göre MİLLİYET BLOG sayesinde siz sevgili dostlarla düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Hatalarımız varsa özür dilemekte önemlidir. Özürde dileriz. Tebrikte ederiz.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA.TOPRAK

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..