Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '12

     
    Kategori
    Futbol
     

    Fenerbahçe şike yapmamış mıymış??

    Fenerbahçe şike yapmamış mıymış??
     

    şikeden yatmıyor


    Evet söylemesi bile zor... Şu an ve yarın tek konuşulacak şey bu olacaktır.

    Kimse ne şike yaptı ne de yapmadı diyebilecek, sonunda sadece insanların ağzında eminim ki Aziz Yıldırım şike yapamamış (yapmamış değil) sözü kalacaktır.

    3 Temmuz dan beri sadece Fenerbahçe taraftarı değil tüm kulüp taraftarları bu uefa tff savcı üçlüsünün oynuna dahil oldu. Bunun en büyük kanıtı dün açıklanan kararla fenerbahçe yönetiminin cas davasından vazgeçmesi oldu.

    Yönetime zorla uygulattırdılar... 2011 eylül ayında açılan uefa ve tff ye yönelik cas a açılan dava ertelendi de ertelendi,etik kurulu ne zaman raporunu hazırladı işte o zaman fenerbahçe yönetimine korku verip cas davasından feragat ettirdiler.

    3 Temmuz dan beri herşey türk futboluna yönelikti, uefanın köpeği olan tff en son darbesi insanları oyalamak, durumu kurtarmak için play off sistemini koydu ve suan gayet güzel bi şekilde derbilerle oyalanan türk taraftarları aziz yıldırım aklandıktan sonra sadece biz ne izledik bu adam suçsuz muymus ne oldu? Yani tff nerde? uefa ne yaptı? Hükümet nerde? Yazarlar o kadar konusmustu böylemi olacaktı? Futbolcular şikeci damgası yedi nolcak şimdi?

    Aslında herşey planlıydı Aziz Yıldırım'ında dediği gibi"şikeden yatmıyorum ne zaman isterlerse çıkarım" sözünden bugün ne olcağı anlaşılmalıydı.

    Artık herkez sorular sorcak, olan türk futboluna oldu.Anlaşılacak tek bir durum "uefa türk futbolunu köpeği yaptı" hepsi bundan ibaret. Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun artık temiz bir ligimiz var hadi övünün..

    saygılarımla..

     
    Toplam blog
    : 1
    : 2071
    Kayıt tarihi
    : 27.04.12
     
     

    İstanbul üniv. maliye 2. sınıf öğrencisiyim tartışmayı pek sevmeyen olaylara objektif bakarak yaz..