Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '11

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe ve diğerleri..

Fenerbahçe ve diğerleri..
 

Türkiye'de spor kulüpleri kıyasıya birbirleri ile rekabet içerisinde olması gerekirken, maalesef sadece FENERBAHÇE ile uğraşma yolunu tercih ediyorlar, Bir spor kulübü düşünün ki yarış içerisinde bulunduğu tüm branşlarda iddaalı durumda olsun ama her yıl sonunda başarısız sayılıp ağır eleştirilere maruz kalsın. 

Fenerbahçe futbol branşında son yıllarda inanılmaz komplolara hakem hatalarına maruz kalmakta, kutsal ittifaklar kurulmakta, Fenerbahçe ile oynayan takımlar Çanakkale geçilmezi oynarken, şampiyonluk yarışındaki diğer rakip olan Trabzonspor'un maçlarında ise aynı takımlar açık futbol oynamakta, Fenerbahçe ile özellikle Anadolu takımları ile oynanan maç öncelerinda rakip futbolcular Trabzonspor için mücadele ettik diyebilmekte, ,  

Bunun son örneğini Bursaspor ve Gaziantepspor maçlarında yaşadık, Özellikle Gaziantepspor hafta içi kupa maç rövanşı olmasına rağmen tüm enerjisini Fb maçında harcayarak bence türkiye kupasına şimdiden veda ettiler, (buradan iddaacılara tüyo veriyorum, Gaziantep-Beşiktaş maçına gönül rahatlığı ile banko 2 veya 0 yazablirsiniz). Fenerbahçe'nin sahasının kapanması , bir sonraki maçının seyircisiz oynanması için ellerinden geleni yaptılar. Tolunay hocanın vur, kır, parçala taktiğini harfiyen uyguladılar. 

Kurulan bu kutsal ittifaklar ile sadece Fenerbahçe aleyhine olan hakem hataları ile türk futbolu bir arpa boyu yol alamaz. 

Fenerbahçe'nin bu şekilde kaybettiği şampiyonluklar Fenerbahçe'nin büyüklüğünden bir şey götürmez, ama kokuşmuş sözüm ona futbol yorumcuları, Fenerbahçe karşıtları tüm teknik direktörlerden ve futbol camialarından çok şeyler götürür. 

Bunun için artık diyet ödemekten , başkası için oynamaktan vazgeçin aslanlar gibi oynayın ve oynatın, şampiyon olacak takımı hep beraber çıllgınca alkışlıyalım. 

Namusu ile aslanlar gibi mücadele eden hepimiz tarafından çok sevilen bir spor kulubümüz olan Trabzonspor camiasını lütfen zan altında bırakmayalım, bırakalım kim şampiyonluğu daha fazla hak ediyorsa o şampiyon olsun. 

Trabzonspor'un şampiyon olması için kurulmuş hakemlere, diyet ödeyenlere ihtiyacı yok, hele Trabzonspor'un başarısında nemalanmaya çalışan siyasilere ve futbol yorumcularına hiç ihtiyacı yok.. 

 
Toplam blog
: 24
: 890
Kayıt tarihi
: 25.09.09
 
 

Antalyada ikamet etmekteyim. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım. Atatürkçü, yurtsever bir kişiliğe ..