Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe ve Galatasaray

Fenerbahçe ve Galatasaray
 

internetten


Turkccel Süper Lig'te Fenerbahçe ve Galatasaray arasında bugün oynanacak maçta iki takımda bütün kozlarını sahaya sürecek. Yıllar öncesinden bu güne kadar iki takım arasındaki rekabet hala devam ediyor.

Maça yönelik Fenerbahçe'ye baktığımızda Alex'in oynıyamıyacağını görüyoruz. Alex De Sauza eğer iyileşmediği için bu maçta oynayamazsa Fenerbahçe hücumda biraz zorlanabilir. Alex DE Sauza gerçekten bir kaptan gibi oyunculara pas veriyor bu paslar bazen de asist oluyor ve skor tabelasının durumu değişiyor. Bence bu maçta Luic ARAGONES forvet hattına Güiza tek olarak oynatmalı ve arkasına Semih'i koymalıdır. Fenerbahçe'de defansta Volkan ile defans oyuncuları anlaşamıyor. Hatırlarsanız geçen sene Fenerbahçe Galatasaray maçında defans ile Volkan arasında anlaşmazlık olunca Nonda topu ağlara rahat bir şekilde kafa atarak göndermişti. Arsenal maçın Volkan ile defans anlaşıp Volkan topu almış ve gol olmamıştı. Ama bu konuda Fenerbahçe'nin pek sıkıntıya düşeceğini sanmıyorum. Orta sahaya gelince sakatlığı geçen Emre büyük bir ihtimal oynayacak.

Şimdi Galatasaray'ın durumuna baktığımızda zaten orta sahasın da durumu iyi ama bu oyuncular ne yapar dediğimiz zaman Arda Turan ' ın orta açmada etkili olacağını düşünüyorum. Galatasaray' a yeni gelen oyuncuları aradaki rekabeti bildikleri için ellerinden geleni yapacaklardır. Tabi zaten bu Fenerbahçedeki yeni oyuncularda da olacaktır. Doğal olarak sadece yeni oyuncular değil önceki oyuncular da hırs yapacaktır.


Bence ezeli rakipler derbi maçta sahaya şu ilk 11'lerle çıkacak:

FENERBAHÇE: Volkan DEMİREL , Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Selçuk, Ali, Deıvıd, Semih , Uğur, Güiza

GALATASARAY: Sanctis, Sabri, Servet, Emre Aşık, Hakan, Ayhan, Meira, Arda, Baros, Lincoln , Ümit

Ben bir Fenerbahçe' li olarak yenmemizi isterim ama iyi oynayan ve iyi olan kazansın...

 
Toplam blog
: 16
: 10044
Kayıt tarihi
: 29.05.07
 
 

9yaşındayım ve İlkokul 4. sınıf öğrencisiyim. Kitap okumayı, resim yapmayı ve futbol ile ilgili her ..