Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçen'nin yükseliş maçı! Kasımpaşa 2 Fenerbahçe 6

Fenerbahçen'nin yükseliş maçı! Kasımpaşa 2 Fenerbahçe 6
 

Yer Ali Sami Yen stadyumu. 

Sahada Kasımpaşa-Fenerbahçe takımları… 

Maç adeta golle başlıyor ve Kasımpaşa öne geçiyor. Sonra ardı ardına gelen gollerle ilk yarı 2-3 bitiyor. 

Fenerbahçe, Ali Sami Yen stadyumu olunca, Galatasaray’la oynadığını sanarak, adeta coşuyor! 

Evet, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kasımpaşa'yı 6-2'lik skorla yendi… 

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren goller; 16.(Penaltından) ve 94. dakikalarda Alex, 20. dakikada Emre, 24, 64 ve 90. dakikalarda da Niang kaydetti. Kasımpaşa'nın gollerini ise 6. dakikada Şahin ve 25. dakikada Ersen Martin attı. 

Böylece Fenerbahçe puanını 10'a çıkartarak 6. sıraya yükseldi. Kasımpaşa ise 6. hafta sonunda hala 3 puanla tanışamadı. Yılmaz Vural için tehlike çanları çalmaya başladı. Bunun farkında olan Yılmaz Vural, maçın son dakikalarında Niang'ın attığı gol sonrasında 4. hakemle girdiği söz düellosu(!) sonrasında maçın hakemi M.Kamil Abitoğlu tarafından tribüne gönderildi. Böylece kendisine ve yenilgiye bir mazeret bulmuş oldu! 

Gelelim Fenerbahçe’nin oynadığı oyuna; 

Hiç kimse skora göre konuşmamalı! Hele ilk yarı, Fenerbahçe’nin ortası geniş ve boş bir küp gibi olduğunu, maçı seyredenler hep gördü. Kasımpaşalı futbolcular ellerini kollarını sallaya sallaya orta sahayı geçip kaleye yöneldiler. Bu genişliğe birde dağınık ve yorgun Bilica ile vurdumduymaz Santos ekledin mi yenilen 2 gol az bile diyorsun. 

Brezilya mili takımı bu Santos’a kaldıysa, vay o takımın haline. Aykut Kocaman, bak bu adamı Brezilya milli takımına seçiyorlar, ben oynatmazsam ayıp olur diye ilk 11 e koyuyor. Ancak 45 dakika dayanabiliyor. Bu Santos, Fenerbahçe’de bir daha ilk 11 de zor yer bulur. Bilica’da öyle! 

Gökhan Gönül’ün güçsüzlüğü, Mehmet Topuz’un yorgunluğu, Selçuk’un dağınıklığı, Dia’nın sadece ileriyi düşünmesi, Alex’in mehteran takımı gibi bir ileri iki geri hareket etmesi, farklı galibiyete rağmen Fenerbahçe taraftarlarını endişelendiriyor. Bir Niang ve bir Emre kısmen de olsa Lugano bu takım için yeter mi? 

Fenerbahçe önündeki Gençlerbirliği ve Konya maçlarını alırsa, Aykut Kocaman’ın söylediği; ligin 6. haftasında rayına gireriz sözü gerçekleşir. Yoksa Aykut Kocaman hep tartışılır. Çünkü yendiği takımlar ligin en zayıf ekiplerindendi. Gerçi Manisa ve Antalya biraz toparlandı. Ayrıca defansın zafiyetleri devam ediyor. Ligin ilk 6 haftasında 10 gol yiyerek, neredeyse Kasımpaşa ile birlikte ligin en fazla gol yiyen takımlarından birisi… Tabi en fazla gol atan takımı olduğunu ayrıca söylemeye gerek var mı? 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..