Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '16

 
Kategori
Güncel
 

FETÖ Lideri Fethullah Gülen yine tehdit etti!

FETÖ Lideri Fethullah Gülen yine tehdit etti!
 

FETÖ Lideri Fethullah Gülen


İstihbarat bir ülkenin her şeydir,hmatta istihbarat bir ülkenin canını kurtaran acil müdahale hekimidir.mBu nedenle Gizli Servisi güçlü olan ülkeler her zaman avantajlı konumdadır.mMesela Esad o kadar iç savaşa rağmen koltuğunu kaybetmedi neden?ABD Dünyaya nasıl hakim olabildi,mküçücük İsrail zamanında Birleşik Arap Ordularına karşı nasıl zafer kazandı? Bu soruların cevabı çok basit, Gizli Servisin güçlüyse nokta atışlarla olayı halledersin.

ABD'yi ve doğal olarak dünyayı yönetenler bir avuç elit baronlardır. Bu elit baronların en güçlü silahı medyadır. Ayrıca bu baronlar sembolizmi sıklıkla kullanırlar, biz kitlelere ise subliminal mesajlar yoluyla sembollerini aktarırlar. İstesekte istemesekte beynimiz bilinçaltı yoluyla bunları kapar. Neden bunları anlatıyorum zira 5 Ekim 2015 tarihinde yayımlanan Zaman Gazetesi reklamını hatırladınız mı?

Kısa bir ara...

Hemen Gizli Servislere geçiyorum;ne demiştik Gizli Servisler ülkelerin canını kurtarır tek bir hamlesiyle veyahut tek bir hamlesiyle ise düşmanı olduğu ülkenin işini bitirir. Şimdi bir çok Gizli Servis Sinema-Televizyon alanında akademik eğitim almış kişileri uzman olarak çalıştırırlar. Nedeni medya yoluyla verilen mesajların çözümlenebilmesi içindir. Ancak bizim MİT'in böyle bir departmanı var mıdır bilemiyorum, varsa da Sinema-Televizyon alanında eğitim almadıkları ortadadır. Bakınız; bu tarz tarikatlar, örgütler, cemaatler gizli mesaj vermeyi çok önemserler. Şimdi İllüminati diyeceğim herkes konuyu alaya alacak lakin istediğiniz kadar alaya alın Zaman Reklamından da görmüş olduğunuz gibi FETÖ'nün de bu örgütçe daha doğrusu tarikatça eğitildiği açıktır. Size önerim Stanley Kubrick'in son filmini izlemenizdir, Kubrick son filmi Gözler Sımsıkı Kapalıda sembollerle bu gizli örgütü deşifre etmiş ve filmi şirkete teslim ettikten 4 gün sonra hayata gözlerini yummuştur.

Şahsım Sinema Televizyon alanında eğitim almıştır, lakin ülkemizde Sinema Televizyon Bölümlerindeki eğitim yetersizdir zira bu bölümlerdeki eğitim dandik sanat filmleri izletip bu filmleri yorumlatmaktan öteye geçmemektedir. Subliminal Mesaj konusu üstün körü anlatılır geçilir, müfredatın içler acısı olduğu ortadadır. İnanır mısınız bizim bölümde benimle birlikte Subliminal Mesaj, sembolizm ve 24.kare kuralı konusu üzerinde duranların sayısı beş parmağın beşini geçmezdi. Sadece benim okuduğum okulda değil öteki okullardada bu böyledir. Hal böyle olunca MİT'inde bu alanda zayıf kalması gayet olağandır. Arkadaşlara bu konudan bahsederdik lakin hepsi bizi alaya alırdı.... Keşke haklı çıkmasaydım ancak gerçekleri değiştiremiyoruz.

Zaman Gazetesinin reklamına dönelim, o reklamı 20 defa izledim, durdura durdura videoyu analiz ettim. Ama doğru ama yanlış lakin o reklam filmi sadece darbe iması içermiyor, olayın içinde başka şeylerde var. Çünkü FETÖ ABD'nin bir kuklası rolündedir, orada verilen mesaj FETÖ'nün değil ABD'nin Türkiye'y verdiği mesajdır. Eğer MİT o videoyu iyi analiz etmiş olsaydı belki 15 Temmuz gecesi vuk'u bulan talihsiz olayları yaşamayacaktık lakin yaşadık. Her neyse diyeceğim şudur bu FETÖ'nün bütün medya organlarında yayımladığı dizileri, filmleri, yazıları, makaleleri ve reklam filmelerini iyi incelemek gerekir.

Örnek: STV'nin 2009 yılında kanalında yayımladığı Kollama isimli dizi vardı. O dizi Ergenekon ve Balyoz kumpaslarını anlatıyordu. Lakin bir karede internet cafenin üzerindeki tabela dikkatimi çekmişti kısa süre sonra internet cafenin adıyla bir operasyon oluyor ve operasyonun içeriği dizide yapılan operasyonla birebir uyuşuyordu. Adını tam olarak hatırlamıyorum lakin o dönemlerde bu olay sıkça konuşuluyordu. Mesela Soner Yalçın'ın kaleme aldığı Samizdat kitabında anlatılıyor bu olay...

Neyse dikkat çekmek istediğim nokta bu adamların her paylaştığı yazının, videonun v.s ardında bir mesaj vardır veyahut kendi elemanlarına şifreli mesaj yollamaktadırlar. İyi incelenmesi elzemdir, MİT'in uyumaması lazım ve medya alanında uzman kişilere kadro açması gereklidir. Dediğim gibi bu tip örgütler sıkça metafor kullanırlar...

Geldik zurnanın son deliğine.

Feto 1 Ağustos tarihli konuşmasında yine kin kustu ve tehdit etti. Ama bu kuru tehdite benzemiyor, konuşmasını dinlediniz mi bilmem lakin kelimelerinden şifreli mesaj akıyor, metaforlara dikkat edilmesi lazım.

Fethullah Gülen'in ağzından çıkan şu üç kelimeye dikkat çekmek istiyorum:

*Zehir

*Balyoz

*Ani Beyin kanaması

Balyoz gibi beyin kanaması iner, yani balyoz ile beyin kanaması metaforlarını aynı anda kullandı, zehir sözüne gelecek olursak zehir zehirdir, burada iki şey çıkıyor karşımıza;

*Biz sana zehiri fersah fersah verdik senin ruhun duymadı,

*Seni zehirleriz ruhun duymaz.

Balyozun çözümlemesine gelecek olursak bu süreçte Cumhurbaşkanımızın yanında olan Atatürkçü kesime yönelttiği tehdittir. Ulu Önderimiz Atatürk'ün adını kullanıp sapkın görüşlerini dayatmaya çalışan bu hurafeci zihniyet elbette bu kez Atatürkçüleri tehdit etmektedir. Diyorum ya MİT'in olayı iyi okuması lazım, bu ya tehdit veyahut gizli bir emir cümlesi olabilir.

Mesela FETÖ mensubu bir gazeteci tweet atmış, tweette şöyle yazıyor "14 Ağustos'ta görüşmek üzere"!?

Bunu biz değil MİT çözecek artık, bizim elimizden bu kadarı geliyor sade bir vatandaşın elinden fazlası gelmez. MİT'in uyumaması ve erken tedbir alarak olabilecek talihsiz hadiseleri önlemesi gerekir. Bu teröristler 14 Ağustos'ta ne gibi bir kalkışmaya girişecekler, artık bu iş MİT'indir. Ayrıca Feto'nun üzerindeki cübbeye de dikkat edilmesi gerekir, Feto yine mavi renkli bir cübbe giymiştir bunun alamet-i ruhiyesi nedir uzmanlarca incelenmelidir. İncelenmelidir çünkü dediğim gibi tekrar aynı hadiseleri yaşamayalım, yumurta kapıya gelmeden o yumurtayı kırıp omlet yapalım!

Netice olarak,

Adam milletin gözünün içine baka baka meşru devleti tehdit ediyor bu da demek oluyor ki FETÖ unsuru birinci dereceden Milli Güvenlik Sorunudur. Bir yandan PKK öte yandan IŞİD ancak FETÖ bunlardan çok daha tehlikelidir. PKK devletin içinde değil IŞİD unusuru da öyle lakin FETÖ dediğimiz karanlık oluşum devletin kılcal damarlarına sızmış ve kendilerini çok iyi bir şekilde perdelemişlerdir. Bu vesile ile Allah önce devletimize sonra bizlere yani milletimize yardımcı olsun...

 
Toplam blog
: 12
: 416
Kayıt tarihi
: 23.03.16
 
 

1991 yılında doğdum;Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümünü tamamladım daha sonras..