Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '21

 
Kategori
Mizah
 

FIKRALAR

FIKRALAR

Şu pandemi günlerinde çok üzüldük stress olduk hala stresimiz devam ediyor.İstedimki stresi bir an olsun atıp gülümseyelim.Umarım aşağıdaki fıkralarla gülümsersiniz.Selamlar sevgiler sağlıklı mutlu günler.

NAHİDE ÇELEBİ

KÜRDAN

Müşterinin birisi lokantaya gider yemeğini  yedikten sonra masada   kürdan olmadığını görür ve garsunu çağırıp neden masada kürdan olmadığını sorar.Garson  beğim alan kullanıyor alan kullanıyor yerine koymuyor, der.”

AYNA

Bir köyde hiç ayna görmemişler, adamın birisine bir ayna hediye edilir, eve gelir aynaya bakar kendisini   görünce  ölen ikizinin  ona baktığını zanneder ve ağlayarak aynaya sarılır uyur. Eve gelen karısı aynaya sarılmış yatan  kocasından yavaşça aynayı alır bakınca kendisini görür ve ağlayarak hoca efendiye koşar, “Hocam kocam beni bu şıfrıntıyla aldatıyor diye yakınır.  aynaya bakar kendisini görünce: “Hanım bu şıfrıntıdan ziyade gavata benziyor” der.

AT ARABACISI

At arabacısı arabası ile yolda ilerlerken  kırmızı ışıkta geçer.Trafik polisi durdurur ve : “Kırmızı ışıkta geçtin ceza yazacağım” der.Arabacı : “Polis effendi atlar kırmızı ışıktan ne anlarsın diye cevaplar.

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..