Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Haziran '14

 
Kategori
Sinema
 

Film incelemesi: Endless Love / Sonsuz Aşk

Film incelemesi: Endless Love / Sonsuz Aşk
 

Başrollerinde, yakışıklı mı yakışıklı Alex Pettyfer ve güzel mi güzel Gabriella Wilde yer alıyor.

2 oyuncu da çok tanınmış olmamasına rağmen bayanlar Alex'i 'I am Number Four' filminden hatırlayabilir.
Filmin konusundan kısaca bahsedecek olursak da, Jade ve David lise arkadaşlarıdır. David uzun zamandır Jade'en hoşlanmaktadır fakat mezuniyet gününe kadar ona açılamamıştır. Açılamamasının sebebi de, Jade'in son derece içine kapanık bir kız olmasından kaynaklı.

Jade fazlasıyla zengin bir ailenin kızıdır ve abisini birkaç sene öncesinde kaybetmiştir. Bunun etkisinden uzun süre çıkamayan babaları Hugh, geride kalanları hayata zehir etmekte bir numara bir adam. Jade'in kendisi gibi doktor olmasını istiyor ve bu evrede onun hayatına da bir erkek girmesini istemiyor.

Jade, üniversiteye başlamadan önceki 15 gününü David sayesinde harika bir şekilde geçiriyor. Filmin her dakikasında birbirine yapışık bir çift görüyoruz.
Filmin sonlarına doğru David, Hugh ile sürtüşmelere başlıyor ve bir şekilde başı belaya giriyor. Bundan sonrası zaten drama.. David biraz fazla aşık. Jade alıp başını üniversiteye gidince de drama hali büyüyor.
Şu sıralar aşk filmi arıyorsanız oturun izleyin. Filmi çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim ama öyle klasik bir Amerikan gençlik yapımı filmlerden uzak. Aile yapısını da işin içine sokmuş. Ondan yazmaya değer buldum.

Herkes iyi seyirler diliyorum! :)

 
Toplam blog
: 2
: 956
Kayıt tarihi
: 28.06.14
 
 

1991 İstanbul. Kocaeli Üniversitesi- İletişim Fakültesi 2014. Twitter: @zeynepkayrak ..