Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '07

 
Kategori
Spor
 

Galatasaray podyumda...

Galatasaray podyumda...
 

Galatasaray'ın Rizespor ile oynadığı ilk lig maçı, bu sezon Kalli'nin gelişiyle işlerin ne kadar değişmiş olduğunu gösterdi. Tabi henüz konuşmak için çok erken ve Rizespor açıkcası çok da Galatasaray'ı zorlayabilecek bir ekip değildi fakat oyun sistemi, yardımlaşma, ciddiyet ve iş ahlakı açısından herşey yolunda görülüyor.
Atılan goller çok güzeldi. Özellikle, Lincoln attığı gol ve oynadığı futbol ile klasını ve ne kadar faydalı bir futbolcu olduğunu gösterdi. Ayhan çok verimliydi, sanki futbola aç yeni parlayan bir yıldız adayı gibiydi. Barış ve Volkan çok başarılı ve gelecek için umut vericiydiler.

Hakan Şükür'e söyleyecek birşey yok. Yılların eskitemediği bir futbolcu ve hala takımın en çok koşanlarından. Ümit Karan biraz ona bakmalı çünkü Ümit çok iyi bir futbolcu ama kafası hep başka yerlerde. Eğer kafasında turkuaz rengi varsa bence hiç durmamalı ama aradaki farkı da görmeli çünkü bazıları turkuaz formaları ile podyumlarda mankenlerle yürürken, bazıları da Kalli'nin önderliğinde taç atışını bile baştan öğreniyorlardı.

Sonuç olarak esas podyuma çıkanları yavaş yavaş seyretmeye başlıyoruz sanırım. Tüm GS'lilere hayırlı olsun....

 
Toplam blog
: 13
: 496
Kayıt tarihi
: 02.07.07
 
 

1971 ankara doğumluyum. Herhangi bir eğitim hastanesinde doktor olarak çalışıyorum. Müzik aleti çala..