Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Gazeteci Yazar Ömer ALPDOĞAN Liberal Demokrat Parti (LDP)'nin Seyhan Belediye Başkan Adayı oldu.

Gazeteci Yazar Ömer ALPDOĞAN Liberal Demokrat Parti (LDP)'nin Seyhan Belediye Başkan Adayı oldu.
 

Gazeteci Yazar Ömer ALPDOĞAN ödüle doymuyor

Altın Koza Haberleri Basın Özendirme Yarışmasında “Adana’nın Gururu Altın Koza” isimli yazısıyla ödüle layık görülen MB ve Toros Gazetesi Yazarı Ömer ALPDOĞAN şimdi de; Adana Ticaret Odası (ATO) tarafından Adana ve Çukurova’nın ekonomik potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilerek üretim potansiyelinin dış dünyaya taşınması ve tanıtılmasının yanı sıra; üyelerinin uluslararası alandaki işbirliği ve rekabet gücünün artırılabilmesine yönelik olarak gerçekleştirilen 3. Adana Uluslararası Ekonomik İşbirliği Forumu kapsamında; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) ile işbirliği yapılarak düzenlenen Basın Teşvik Yarışmasında Haber Röportaj dalında ödül aldı.

Siyasi kimliğiyle de adından sözettiren Ömer ALPDOĞAN Liberal Demokrat Parti (LDP)'nin Adana Seyhan Belediye Başkan Adayı oldu.

ALPDOĞAN, tüm partilerden her kesimin oyuna talip olduğunu söyledi. Partileri ve adayları tarafında aldatılan, istekleri dikkate alınmaya ve genel merkezlerce yok sayılan tüm Adanalıları, hangi parti mensubu olursa olsunlar bu seçimde LDP'ye oy vermeye çağırdı.

LDP'yi çağın ve aklın partisi olduğu için tercih ettiğini belirten ALPDOĞAN, Türkiye'de borç batağında kıvranan ve halka hizmet edemeyen belediyelerin, liberal belediyecilik anlayışıyla işlevini yerine getirebileceğini söyledi.

Adana'da liberal belediyecilik anlayışını yerleştirmek için aday olduğunu ifade eden ALPDOĞAN, halkın görev vermesi halinde Seyhan'ı çağdaş kentçilik anlayışıyla yöneteceklerini kaydetti.

Belediyeleri özel sektörle mücadele eden değil, işbirliği yapan kuruluşlar olarak gören anlayışı yerleştireceğini bildirerek, LDP'nin yerel iktidarında Adana'nın komşularıyla çekişen değil, dünya kentleriyle yarışan kent haline geleceğini belirtti.

ALPDOĞAN, seçimlerde sadece LDP'lilerin ve liberal düşünceye sahip insanların değil, her kesimin, her partiden vatandaşın oyuna talip olduğunu ifade ederek, "Partileri ve adayları tarafından aldatılan, temayül ve anketlerdeki talepleri dikkate alınmayan, genel başkanlar tarafından yok sayılan tüm Adana halkını bu seçimde LDP'ye oy vermeye çağırıyorum" dedi.

Sayın Yazarım Ömer ALPDOĞAN, başarılarından dolayı seni kutluyorum... Yolun açık olsun...

http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2009/Ocak/18/Haber_549790.aspx

http://www.adanahaber.net/?Sayfa=HaberDetay&id=3969

http://www.adanayorum.com/haber_detay.asp?haber=12677

http://www.soztv.org/Adana-Haberleri/Omer-Alpdogan-LDPnin-Seyhan-adayi-117.htm

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..