Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '12

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Giden sevgiliyi geri döndürmek için büyü yaptırmak

Giden sevgiliyi geri döndürmek için büyü yaptırmak
 

Gideni Geri Döndürmek


Son zamanlarda gerek eş dost çevremden, gerekse internet üzerinde artan medyum sitelerinden anladığım kadarıyla, artık geçmişte kaldığını sandığım hacı-hoca ile işleri halletme merakı hiç de azalmamış ancak hacı hoca kavramı modernleşerek yerini modern, belgeli hatta faturalı medyum tayfasına bırakmış! Bu medyumların web sitelerinin ortak özelliği ise sitelerde yayımlanan cep telefonu numaraları ve “arayın yardımcı olayım, garanti ediyorum” vb ifadeler. Bu sitelere her giren tabii ki aramıyordur ancak arayanların da bir hayli fazla olduğuna eminim.

Modern hacı hocalar, yani medyumlar kendilerini arayanlara neler söylüyorlar, işlerini nasıl hallediyorlar diye merak ettim ve birkaç tanesini de kendim aradım. Telefon numaraları muhtemelen başkalarının ismiyle alınmış kontörlü hatlar. Bu numaraların başlarından zaten belli. Telefona cevap veren şahıs, yani medyum kişi, yapılacak işleme göre (onlar işlem yapmak diyorlar) yüz yüze görüşmeye gerek bile duymadan banka hesaplarına göndereceğiniz paranın hesaplarına geçmesini müteakip işleme başlayacaklarını, işlem için kullanacakları malzemeleri temin etmek için de paranın önceden ellerine geçmesi gerektiğini söylüyorlar. Medyum kişinin popülaritesine göre fiyatlar da 500 tl ile 3.000 tl arasında değişiyor.  Bu arada es kaza “hocam büyü yaptırmak günah değil mi ki” diye sorduğunuzda da “biz burada Allah’ın izniyle iş yapıyoruz, hem kötülüğe bir şey yapmıyoruz ki neden günah olsun” gibi şeyler söylüyorlar. Neticede kim malını/hizmetini kötüler ki, değil mi?

Eğer siz de sevgilinizden ayrıldıysanız ve onu unutamıyor, size geri dönsün istiyorsanız ve bunu için araştırma yapmışsanız illa ki bu arkadaşların web sitelerine denk gelmişsinizdir. Hatta aramış bile olabilirsiniz. Eğer hala paranızı kaptırmadıysanız bir kere daha düşünün. Sevdiğiniz kişinin özgür iradesini elinden alıp zorla kendinize döndürmeyi gerçekten istiyor musunuz? Size geri döndükten sonra gözlerinizin içine bakarak “seni seviyorum” dediğinde bunu gerçekten hissederek mi yoksa ona yaptırdığınız büyünün etkisiyle mi söylediğini merak etmeyecek misiniz? Bu şüphe içinizi kemirmeyecek mi?

Kendimden biliyorum, eğer hala seviyorsanız ve terk edilmişseniz gözünüz hiçbir şeyi görmez, saplantılı bir şekilde yalnızca eski sevgiliniz ile yeniden eski mutlu günlere dönmeyi istersiniz, bazen de gururunuza yediremediğiniz için onun pişman olarak size geri dönmesini düşlersiniz. Kısacası böyle hassas duygular içerisindeyken mantıklı kararlar almak oldukça zordur. Duygular ne kadar bastırmaya çalışırsak çalışalım aldığımız kararlarda çok önemli rol üstlenir ve bunda yadırgayacak ya da utanacak hiçbir şey yoktur.

Büyünün ya da daha masum tabiriyle dua ya da vefkin tercih edilmemesi gereken bir yöntem olmasının bir başka sebebi de bu tip yöntemleri uygulayacak kişinin ne yaptığını biliyor olması gereğidir. Aksi durumda hiç istemediğiniz sonuçlar ile karşılaşabilir ve hayatınızı mahvedebilirsiniz. Büyü yaptırmak karşınızdaki kişiye büyük sıkıntılar verebilir ve sizi de rahatsız edebilir. Kimi insanların akıl sağlıklarını yitirdikleri bile görülmüştür. Ne kadar büyük günah olduğundan bahsetmeye gerek bile duymuyorum. Şöyle düşünün, Allah’ın yarattığı bir insanın özgür iradesini yine Allah tarafından gönderilmiş kutsal metinleri kullanarak elinden almaya çalışıyorsunuz, sizce bunun günah olmama ihtimali nedir???

Peki eski sevgilinizi geri kazanmak için ne yapacaksınız? Ya da daha doğrusu bu mümkün mü? Hayatta imkansız diye bir şey yoktur. Eski sevgiliniz ile ilk etapta nasıl birlikte olmaya başladıysanız onunla yeniden bir araya gelmeniz de son derece mümkündür. Yoksa siz hiç ayrılıp yeniden birlikte olmaya başlayan çiftler tanımadınız mı? Siz bu satırları okurken her gün yüzlerce çift yeniden bir araya geliyorsa eğer, siz de yapabilirsiniz. İşte bu sorularınıza cevaben www.eskisevgiliyigerikazanmak.net diye bir site açılmış. Sadece eski sevgilinizi nasıl geri kazanacağınız üzerine odaklanan bilgi ve makaleler var, falcılara medyumlara gitmeden önce bu siteye bir göz atmanızı öneririm. 

 
Toplam blog
: 32
: 27118
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

“Le Bruyere, bir yerlerde, ‘yalnız olmamak gibi büyük bir mutsuzluk!’ der. Kendi kendilerine katl..