Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ocak '16

 
Kategori
e-Ticaret
 

Girişimciler için en iyi hosting firmaları

Girişimciler için en iyi hosting firmaları
 

Girişimciler için en iyi hosting firmaları


Bir girişimci olarak her bir kuruşun hesabını yapacağınız dönemler olacaktır. Elinizdeki imkanları en iyi şekilde kullanmak başlıca atılacak adımlardan biridir. Her ne kadar bir girişim büyük sunuculara ihtiyaç duymasa da müşterilerinize en iyi şekilde ulaşmak iyi bir web sitesi üzerinden gerçekleşmelidir. Bunun için de kaliteli hosting firmaları ile çalışmakta fayda var.

 

Girişimci her zaman fiyat/performansı en iyi şekilde değerlendirmek durumundadır. Sizlere bu konuda bazı hosting tecrübelerimi aktarmak istiyorum. Bu firmalar sayesinde harcayacağınız paranın karşılığını en iyi şekilde alacaksınız. Bundan hiç süpheniz olmasın.

 

  1. Bluehost

 

Eğer birden çok site kurmak ve yönetmek istiyorsanız Bluehost ile çalışabilirsiniz.


Firmanın canlı destek ve telefon destek sistemi sayesinde herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda her zaman yanınızda olacaktır.

 

Ayıca Bluehost'un kullanıcılarına sunduğu özel SSL güvenli FTP ve yönetim paneli koruması bu firmanın site güvenliğine ne kadar da çok önem verdiğinin bir göstergesidir.

 

Alacağınız hizmetin fiyatı 3$'dan 100$'a kadar değişmektedir. Ancak yeni başlayanlar düşük paketlerden yararlanabilir ve hemen sitelerini kurabilirler.

 

  1. Fatcow

 

Çevret dostu ve yenilenebilir enerji ile çalışan veri merkezine sahip bir sitedir. Firmanın her paketi sınırsız olup kaliteli hosting hizmetini uygun fiyata almanıza yardımcı olacaktır.

 

Firmanın yine Bluehost'ta olduğu gibi canlı destek telefon desteği mevcut.

 

FatCow'u tercihe etmeniz durumunda birçok reklam kuponuna sahip olacak ve sitenizin reklamlarını Facebook ve Google üzerinden rahatlıkla yapabileceksiniz.

 

Firma maalesef Cpanel sistemine sahip değil.

 

3.A Small Orange

 

Hostgator'un alt firmalarından biri olan Small Orange biraz daha üst seviye paketleri müşterilerine sunmakta. Fiyatlara pek de uygun dememiz mümkün değil ancak paranızın karşılığı alacağınız hizmet ile birebir uymakta.

 

 

Eğer biraz daha fazla bütçem var benim diyorsanız mutlaka Small Orange firmasına bir göz atın.

 

    1. GreenGeeks

 

Diğer firmalar gibi GreenGeeks de çevre dostudur. Bu zaten adından da rahatlıkla anlaşılmakta.

Yaklaşık 50$'dan 100$'a kadar yıllık planlarda fiyatlar değişmektedir.

 

Ben çevreciyim diyorsanız yeşil dostu firmaları seçmeyi unutmayın.

 

Sonuç

 

Aslında dünya genelinde çok fazla hosting firması bulunmakta. Burada girişimcilere en iyi ve en kaliteli firmaları derlediğimiz bir liste oluşturduk. Eğer uygun fiyata iyi bir hizmet almak istiyorsanız yukarıdaki firmalara mutlaka göz atın.

 

En iyi hosting firmaları hakkında bilgi vermeye çalıştık. Projenizde başarılar dileriz.

 

 

 
Toplam blog
: 27
: 1477
Kayıt tarihi
: 19.02.13
 
 

10 yıl bilgisayar teknik servisi olarak çalıştıktan sonra kendi yerini açmaya karar vermiş teknol..