Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Temmuz '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Gladyatör Sandaletlerin Sokakları İstilası!

Gladyatör Sandaletlerin Sokakları İstilası!
 

Yunan Tanrıçaları'nın ayaklarından sokak modasına hızlı giriş...

Gladyatör sandaletler ya da gladyatör çizmeler olarak bilinen bağcıkların, bantların tüm bacağı veya bilek bölümünü sarması ile ortaya çıkan, Yunan Tanrıçaları tarafından eski dönemlerde giyilen modeller, birkaç sezondur bayanların vazgeçilmezi oldu. Dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonlarından fırlayıp, fast fashion markaların koleksiyonlarına hızlıca giren bu modeller, aynı hızla benim kalbimi fethedemedi. Ama madem konumuz sezon trendleri, bu ayakkabıları incelemeden geçemeyiz, öyle değil mi?

 

2015_ilkbahar_yaz_ayakkabı_trendleri_gladyatör

Özellikle ünlü bloggerların rağbet ettiği gladyatör sandaletlerin uzun modellerini yani gladyatör çizmelerini genellikle kısa etek ve elbise kombinleriyle görürken, kısa modelleri de daha çok pantolonların altına tercih ediliyor.

Gladyatör sandaletlerden tercihiniz uzun olanlarsa o zaman alt bacak kısmınızın ince olmasına dikkat etmeniz gerekir. Aksi takdirde gladyatör çizmeler bacakları sıkacağından etler bantların arasından fışkırabilir. Eğer bacaklarınız ince değilse, kısa gladyatör sandaletleri tercih etmeniz daha uygun olacaktır.

Bu kadar popüler olan bir parçaya benim hiç içim ısınmasa da, etkileyici sokak stilleri eşliğinde beğendiğim modelleri de arada çıkıyor. Siz de galeriye bir göz atıp, keyfinize ve stilinize uygun bir gladyatör sandalet modeli bulabilirsiniz diye düşünüyorum. 

gladyatör_sandaletler_1

Processed with VSCOcam with c2 preset

gladyatör_sandaletler_4

gladyatör_sandaletler_9

gladyatör_sandaletler_12

 

Daha fazla sokak stili görmek istiyorsanız, "Gladyatör Sandaletler" yazısına tıklayabilirsiniz.

Trendler ve stil önerileriyle ilgili yazılarıma blogum "PIMOOD" dan, videolarıma Youtube kanalım "PIMOODCOM"dan ulaşabilirsiniz.

Hazırladığım "Yazlık Ofis Stilleri" videosunu henüz izlemediyseniz, linke tıklayabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..