Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '18

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Gözenek Sıkılaştırıcı Yumurta Sarısı Maskesi

Gözenek Sıkılaştırıcı Yumurta Sarısı Maskesi
 

Gözenek sıkılaştırıcı yumurta sarısı maskesi aynı zamanda ciltteki fazla yağı alır ve ince kırışıklıkları da azaltır.
 
Gözenek sıkılaştırıcı yumurta sarısı maskesi 4-5 hafta boyunca düzenli uygulandığında etkisini iyice gösteren bir maske. Yumurta sarısı bal maskesi de yaparsanız cildinize yumuşaklık da katmış olursunuz. Yumurta sarısı maskesine E vitamini ve zeytinyağı da ekleyebilirsiniz.
 
Gözenek sıkılaştırıcı yumurta sarısı maskesi cildi sıkılaştırırken sivilce veya güneşten hasar gören cildi de yatıştırır. 
 
Yumurta sarısı maskesi nasıl yapılır?
Bu maske için 1 kasede 1 yumurtanın sarısı, çeyrek avokado ve 1 yemek kaşığı balı karıştırın. 
 
Yumurta sarısı maskesi için avokado yoksa muz da kullanabilirsiniz. Bu karışımı hem yüzünüze hem de boynunuza eşit miktarda uygulayın. Yumurta sarısı maskesini iyice dağıttıktan sonra 15-20 dakika bekleyin ve durulayın. 
 
Yumurta sarısı maskesi kurudukça sıkılaşır ve cildinizde bunu hissedersiniz. Maskeyi temizlerken sıcak su kullanmayın. Yoksa yumurta pişebilir :)
 
Soğuk su ile yumurta maskesini iyice temizleyin ve ardından kurulayıp nemlendiricinizi sürün.
 
 Karışımı yüzünüze uygulamak için parmak uçlarınızı kullanabilirsiniz. Yüzünüze ve boynunuza eşit miktarda dağıttıktan sonra 15-20 dakika bekleyin. Yumurta sarısı kurudukça maske sıkılaşacaktır. Maskeyi temizlemek için soğuk su kullanabilir ve yüzünüzü kuruladıktan sonra nemlendirici krem sürebilirsiniz.
 
 
Toplam blog
: 96
: 242
Kayıt tarihi
: 17.03.16
 
 

Gizem Aydoğan ile İyilik Güzellik ..