Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '09

 
Kategori
Futbol
 

Göztepe Triatlon Takımı, 2009 yılı takımlar sıralamasında “Masterlar” kategorisinde de Türkiye birin

Göztepe Triatlon Takımı, 2009 yılı takımlar sıralamasında “Masterlar” kategorisinde de Türkiye birin
 

Serdar Samur ve Göztepe Trialon Takımı


Bilindiği gibi 2009 yılı Türkiye Triatlon Şampiyonası’nın puan veren ve sezonun son yarışı olan Kuşadası Triatlon Yarışması, 3-4 Ekim tarihleri arasında Kuşadası’nda koşuldu.


Türkiye Triatlon Federasyonu ile Kuşadası Belediyesi koordinasyonunda Kuşadası Rotary Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen 4.Kuşadası Triatlon Yarışması’na ülke düzeyinde 14 kulüpten yaklaşık 150 sporcu katıldığı bu müsabakadan sonra 2009 yılı Türkiye Triatlon Şampiyonası sonuçları kesinleşti ve geçtiğimiz günlerde sonuçlar Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından açıklandı. Sezonun bu son yarışmasından sonra bendenizin de “Master”lar kategorisinde lisanslı sporcusu olduğum Göztepe Triatlon Takımımız, takımlar sıralamasında “Masterlar” kategorisinde de Türkiye birincisi , “Gençler Erkekler” kategorisinde Türkiye ikincisi olduğunu söylemekten gurur duyuyorum.


Nitekim federasyonun sonuçları açıklamasından kısa süre sonra, 18 Kasım Perşembe günü ise takım halinde aldığımız başarılar sebebiyle, Göztepe Kulübü Başkan Vekili serdar Samur tarafından Teşekkür belgesi ile onurlandırıldık. Başkan Vekilimiz Samur, Göztepe Kulüp binasında, aralarında şahsımın da bulunduğu başarılı sporcu arkadaşlarımız; Fatih Azrak, Toygun Dinç, Barış Akman, Emre Bali, Anıl Acar, Alper Tolga Köksoy, Semih Alpay Akhun, Özden Yaşar, Seher Kocatepe, Fikret Akay, Serkan Til ve Sema Doğa Çopanoğlu’nu tek tek kutlayarak başarılarının devamını dileyerek onur belgesi takdim etti. Takım olarak gelecek yıl daha güzel başarılara imza atmak ümidiyle… Sporla kalın…


 
Toplam blog
: 180
: 4439
Kayıt tarihi
: 01.08.08
 
 

Kısaca -Yaş Grubu Türkiye Triatlon Şampiyonu, Vegan Triatlet, Türkiye Triatlon Federasyonu Eski B..