Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Borsa Mühendisi Serdar Şimşek

http://blog.milliyet.com.tr/borsamuhendisi

28 Şubat '19

 
Kategori
Spor
 

GS - Hatay / GS Rehavette!

İlk maçtaki 2-0’lık skorun rahatlığı ile Hatay’a gelen Galatasaray’da, 9 TÜRK oyuncu ilk 11'de sahaya çıktı. Bu tabi ki hiç gündem olmayacak, hiç bir ünlü kişi! bunu dillendirmeyecek. İlk yarıda etkili bir oyun ortaya koyan Galatasaray, Muğdat ile ilk yarıyı 0-1 önde kapadı. Maç 0-0 iken direkten dönen bir Hatayspor atağını da not düşelim. İlk yarının yıldızı Emre Taşdemir idi.

İkinci yarıya da Emre Akbaba’nın golü ile başlayan Galatasaray’da asist yine Emre Taşdemir’den geldi. Sanki ikinci yarı 45. dakikada değil de, 55. dakikada başlar gibi sonrasında sadece Hatayspor atakları vardı. 58 ve 68. dakikalarda 2 penaltı ile maç 2-2 oldu. Bu süre zarfında çok müsait pozisyonlarda gol atmayı beceremeyen Muğdat’ı da bir not olarak ekleyelim. 78. dakikada gelen 3. gol ve 83. dakikadaki evlere şenlik bir 4. gol vardı.

İsmail Çipe için gününde değildi ifadesini kullanmak istiyorum. Yoksa bu şekilde bir hatayı ve oyunu başka bir maçta taraftar kaldırmaz. Muğdat’tan verim beklemek sadece hayal olur. Ahmet ve Muğdat ilk gönderilecekler listesinde olmalı. Emre Akbaba attığı gole rağmen hala hazır değil, zamana ihtiyacı var.

Oyuncular belli ki çok rehavete kapılmış, yoksa bu tarz bir maçın faturası çok ağır olabilirdi. Türkiye Kupası Galatasaray’ın uzak ara en çok kazandığı bir kupa. Taraftar nezdinde bir değeri olmasa da, oyuncular tarafında rehavet ve ciddiyetsizlik şeklinde algılanmamalı. Zaten Fatih hoca gereğini yapacaktır. Sırada lig maçımız var. Şampiyonluk için önemli virajlardan birisindeyiz ve mutlaka 3 puan almalıyız. Konsantrasyonumuz tamamen lige dönük olmalı

Son söz ise hakemlere. O cephede yeni birşey yok, eyyamcılık ve düşmanlığa devam. Hakeme Beşiktaş-Galatasaray maçında Eren Derdiyok’un pozisyonunu incelemesini öneriyorum!

Herkese sarı kırmızılı günler dilerim
Paylaşım ve yorumlarınız için teşekkürler

 

 
Toplam blog
: 98
: 237
Kayıt tarihi
: 18.08.10
 
 

Herkese selamlar, Ben Serdar Şimşek. İzmir Ödemiş doğumlu olup, Elektronik mühendisi, işletme Lisan..