Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '09

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Güçlü bir reklam ve pazarlama aracı!

Güçlü bir reklam ve pazarlama aracı!
 

YonetimOfisi.Com


Merhaba,

Yeni, güçlü ve noktasal bir reklam ve pazarlama aracı olmaya aday gördüğüm en güzel fikirlerden biridir bu proje... YonetimOfisi.Com projesinden bahsediyorum.

Biliyorsunuz bizler genellikle apartmanlarda ve sitelerde yaşayan bir toplumuz. Aynı binanın içerisinde birbirinden değişik alım güçlerine, farklı mesleklere ve ilgi alanlarına sahip değişik insanlar ile birlikte yaşıyoruz. YonetimOfisi.Com projesi apartman ve site yöenticileri için yönetim faaliyetlerini web üzerinden yapabilmeleri için çok güzel bir araç sunmuş. Bununla da kalmamış sakinler için de mali durumlarını ve genel durumu takip etmeleri için gerekli imkanları sağlamış.

Ama daha önemlisi var. Düşünün şimdi, inşaat firmaları, jeneratör firmaları, tesisat firmaları, cephe kaplama firmaları, bahçe ve temizlik firmaları, çatı aktarım şirketleri, asansör firmaları vesaire vesaire...Hangisinin apartman ve site yönetimleri ile işi olmaz ki. Bırakın işi olmayı, bu firmalar için apartman ve site yönetimleri direkt hedef kitlesi.Yani bu platformda yapılacak bir reklam ve pazarlama faaliyeti bence google reklamlarından bile çok daha etkili olacaktır. Neden? Çünkü google reklamlarında, müşterinin sizin belirlediğiniz anahtar kelimeleri yazıp karşına çıkan onca firmaarasından sizi bulmasını bekliyorsunuz. Ama bu sistem öyle değil. Direkt olarak hedef kitlenizi buluyorsunuz ve mutlaka onlara görünüyorsunuz.

Sadece apartman ve site yönetimlerinin çalışabileceği firmalar için değil, kitlesel ve noktasal pazarlama yapmak isteyen ve bu anlamda interneti kullanmak isteyen her firma için bu platform bence biçilmiş kaftan...Mutfak malzemeleri de satsanız, parfüm de satsanız, ne satarsanız satın platformun kullanıcıları yani "apartman ve site sakinleri" sizin direkt olarak hedef kitleniz. Hatta sigorta ve kredi ürünleri pazarlayan finansal kuruluşlar için bile bence çok iyi bir envanter...

Neyse, interneti seviyorum, güzel fikirlerin sonucunda çıkmış profesyonel desteği olan projeleri de seviyorum.

Umarım ilginizi çeker..

İlgilenenler için YonetimOfisi.Com Adres: www.yonetimofisi.com

Hoşçakalaın...

 
Toplam blog
: 142
: 1570
Kayıt tarihi
: 17.03.09
 
 

İnternet ve bilişim teknolojileri konularına ilgi duyan, yenilikleri takip eden ve bu yenilikleri pa..