Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '20

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Gülüş Estetiği Nedir?

Gülüş tasarımı, her zaman istediğiniz gülümsemeyi size sağlamak için tasarlanmış bir tedavi veya tedavi serisidir. Dr. Abdulkadir Narin, en iyi gülüşlerini elde etmelerine hangi tedavinin en iyi şekilde yardımcı olabileceğini belirlemelerine yardımcı olmak için hastalarının her birine kapsamlı bir değerlendirme sunuyor. Gülüşünüzün görünümünden rahatsızsanız gülüş tasarımı adayı olabilirsiniz. Pek çok insan, hafif lekelenme veya renk değişikliğinden ciddi yanlış hizalamalara, eksik dişler, çatlamış dişler veya kırık dişlere kadar değişen sorunlar yaşar. Doğru tedavi veya bir dizi tedavi bu sorunları düzeltebilir ve gülüşünüze olan güveninizi geri kazanmanıza yardımcı olabilir.
 
Gülüş estetiğinde ??kullanılan yaygın tedaviler arasında beyaz dolgular, diş beyazlatma, porselen kaplamalar, diş yapıştırma, Invisalign, diş kronları, diş köprüleri, diş implantları ve Lumineers bulunur. Diş hekiminiz, sizin için en iyi olanı belirleyebilmeniz için her tedavinin veya tekniğin artılarını ve eksilerini tartışacaktır. Tedavi planınız tek bir randevuda veya bir kaç randevuda tamamlanabilir. Diş anksiyetesinden muzdarip olanlar veya kapsamlı tedavilere ihtiyaç duyanlar, prosedürleri boyunca kendilerini daha rahat ve iyi hissetmelerine yardımcı olabilecek sedasyon diş hekimliğinden yararlanabilirler.
 
Diş hekimimiz diş beyazlatma, diş kaplamaları veya lamine diş kaplama ile diş lekelerini ele alabilir. Tedavinin türü ve kapsamı seçeneklerinizi belirlemenize yardımcı olacaktır. Yüzeysel lekeler ofis içi beyazlatma prosedürleriyle tedavi edilebilir. Genellikle travma veya ilaçların neden olduğu iç lekeler, kusurları gizlemek için dişlerin ön tarafına yapıştırılmış yaprak diş kaplama dediğimiz kaplamaları gerektirebilir.
 
Boşluklu, çatlak veya çarpık dişleri tedavi etmek için birkaç seçeneğimiz var. Diş yapıştırma, diş kaplamaları ve Lumineers en yaygın seçeneklerdir. Diş yapıştırma kliniğimizde yapılabilir ve sadece bir randevuda uygulanan, kürlenen ve parlatılan beyaz bir kompozit reçine malzeme gerektirir. Diş yapıştırma, en uygun fiyatlı kozmetik prosedürlerden biridir, ancak Lumineers veya diş kaplamaları gibi prosedürler kadar uzun ömürlü değildir.
 
Dişleriniz yanlış hizalanmışsa, diş hekiminiz gülüş tasarımı için diş teli veya Invisalign gibi ortodonti önerebilir. Eksik dişler köprüler, protezler veya diş implantları ile restore edilebilir. Gülüşünüz konusunda kendinize daha fazla güvenmeye hazırsanız, hayallerinizin gülüşünü nasıl yaratabileceğinizi öğrenmek için sizde bir diş hekimine gidebilirsiniz.
 
https://dentnis.com
 
 
Toplam blog
: 15
: 47
Kayıt tarihi
: 16.10.20
 
 

Abdulkadir Narin ilk ve ortaöğrenimini Avusturya'da tamamladıktan sonra İstanbul Bahçelievler Ana..