Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '16

 
Kategori
Astroloji
 

Güneş, İkizler Burcunda

Güneş, İkizler Burcunda
 

Doğal bir iletişim yetisi içeren, hız, zihin, öğrenme, bilme, deneyimleme, bağlantı kurma, bilgi yayma, değişen şartlara uyma becerisi ve yüksek algı kapasitesini temsil eden ikizler Burcu evrendeki dualiteyi sembolize eder. Maddesel dünya ile ruhsal gerçekliğin yansımasının halidir.
 
Güneşin İkizler burcuna geçişi ile birlikte, iletişimsel temalarda öne çıkan vurgu, bilgi alışverişinde artış ve çok yönlülük, hız kazanan yaşamsal enerji ve akış, akıl ve mantık duyarlılığı ile hayata bakmak temalarının öne çıktığı bir dönem içerisinde olacağız.
 
Güneş ikizler burcundaki bir aylık yolculuğu içinde Mars, Jüpiter, Satürn ve Neptün ile sert açılar yapıyor olacak. Gökyüzünde oluşan bu sert açılar her birimizin hayatında başka başka alanlarında kendini gösterecek şekilde ortaya çıkan, belirsizlik içeren, değişkenlik gösteren durumlar, gergin ve baskıcı tutumlar, geçmişten kalma süregelen sorunlar ile karşılaşmalar şeklinde olabilir.
 
Güneş İkizler Burcunda iken doğan kişiler için  (21 Mayıs-21 Haziran), bu dönem kendi bireyselliklerini, amaç ve yön duygularını çok güçlü hissedecekleri, yeni kararlar alabilecekleri bir süreç olacaktır. Kendileri için büyük önem taşıyan beklentilerin, isteklerin ön plana çıkacağı bu dönem hayatlarına değişimler getirecek enerjiler barındırmakta.
 
Güneş bu burçta iken bir dolunay ve bir yeniay yaşayacağız. 22 Mayıs Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunay yazıma şu linkten ulaşabilirsiniz. https://dilarabasarefeoglu.com/2016/05/11/22-mayis-ikizler-yay-ekseninde-dolunay/
 
Güneş ikizler burcundaki yolculuğu süresince Jüpiter, Satürn ve Neptün ile sert açılar yapmakta.
 
Özellikle; 21 Mayıs-15 Haziran, 24 Ağustos-17 Eylül, 23 Kasım-16 Aralık, 20 Şubat-15 Mart arası doğmuş olan kişiler;
 
Kendi içlerinde ve karşılaştıkları olaylarda istek ve sorumlulukları arasında kalmışlık içinde olabilir, yaşamsal enerjilerinde bir nevi bastırılma, kısıtlanma içerisinde olduklarını hissedebilir, kendilerine olan güvenlerinin kırılması, niyetlerini ortaya koymak adına duyulan korku ve kendilerini ifade etmede sınırlandırılma duygusu içerisinde olabilirler.
 
Yine bu dönemlerde doğmuş olan kişiler, hayatlarındaki otorite konumundaki kişiler tarafından engellenme, üzerlerine aldıkları görev ve sorumluluğun fazlalığı, sorumluluklardan kaçmak, tamamen kendi isteklerine yönelmek ya da kendini istek ve bireyselliğini yok saymak çelişkileri içerisinde olabileceklerdir. Kişiler yaşadıkları bu ikilemlerin sonucunda hayal kırıklıkları, değişken fikirler, dağılma, vazgeçme, yada yanlış kararlar verme ve bu kararların zararı, pişmanlığı ile karşılaşma durumunda kalabilirler.
 
Aklın ve mantığın ön plana çıktığı bir düşünce tarzı ile sorumluluklar ve gelecek planlarının içerisinde orta bir yol bulmaya yönelmek, şartların değişkenliğini gözlemlemek ve hızlı karar vermekten uzak durarak kendilerini ortaya koymayı başarmak yaşayabilecek oldukları ikilimlerin çözümü olabilecektir. 
Venüs İkizler burcunda yolculuğu sırasında Güneş ile kavuşum açısı derecelerinde hareket ediyor olacak. Bu durum bireysel olarak sevgi, aşk ve ilişkilerin bu dönemde doğmuş kişilerin hayatlarında önemli bir rol alacağını işaret etmekte. 
 
5 Haziran 2016 Pazar günü İkizler Burcunun 14. derecesinde bir yeni ay gerçekleşiyor. Yeni ay derecesi Jüpiter, Satürn, Neptün dereceleri ile gökyüzünde büyük kare açı kalıbı oluşturmuş durumda olacak. Gerilim ve baskı içeren enerjileri ifade eden bu durum kişilerin değişime açık olmaları ve esnek davranma, esnek düşünebilme kabiliyetlerini arttırmaları ile çözüme ulaşabilir. Sonlanmalar ve yeni başlangıçlar, değişen durumlar getirebilecek olan yeni ay derecesi Venüs ile de kavuşum halinde olacak. 
 
Farkındalık amaç olduğunda sevgi en büyük araçtır...
 
Sevgilerimle
 
Dilâra Başar Efeoğlu
 
 
 
 
 
 
Toplam blog
: 100
: 688
Kayıt tarihi
: 25.04.16
 
 

Dilâra Başar Efeoğlu sayfanın içeriğini oluşturan Felsefe, Ezoterizm, Spiritüalizm ve Astroloji a..