Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '16

 
Kategori
Astroloji
 

Güneş İkizlerde

Güneş İkizlerde
 

Güneş 20 Mayıs saat 16:37’de İkizler burcuna geçiyor. Huzurlu ve sakin Boğa burcu yerini meraklı ve huzursuz İkizler burcuna bırakıyor. Yaz mevsimine geçmeden önce doğa İlkbaharın son zamanı olan İkizler burcu zamanında telaşlı ve huzursuzdur çünkü mevsim değişmek üzeredir. Herkeste yaza hazırlanmak adına bir telaş görülür.
 
İkizler burcunun yönelimi bilgiyi yaymak ve iletmektir. İkizler burcunun yönetici gezegeni Merkür’dür, elementi hava ve mizacı Sanguine yani neşelidir. Değişken bir burçtur.
İkizler burcu her türlü zihinsel faaliyet ve iletişimle ilgili bir burçtur. Değişen koşullara en iyi ve çabuk adapte olabilen bir burçtur. İkizler burcunun zihni çok hızlı çalışır ve zekidir. Merak onu motive eden yegane güç kaynağıdır. Adeta meraklı ve muzip bir kedi gibidir. İnsanlarla kolay iletişim kurar ve çabuk kaynaşır. Esnek ve oldukça sosyaldir. Devamlı keşfetmek, yeni şeylerin ve bilgilerin peşinde koşmak ve gezip tozmak tam ona göredir. Hayat dolu, enerjik, esprili ve komiktir. Konuşmayı ve yazmayı sever. 
 
Entelektüel ve araştıran bir tiptir. Hep bir hareket halindedir, hep gidilecek yeni yerler , yapılacak işler ve tanışılacak yeni insanlar vardır. Yorulmak nedir bilmez. Çok yönlüdür ve hayat boyu öğrencidir. Ev hayatını pek sevmez, onun evi dışarılarıdır. Her kesimden arkadaşı vardır ve epey fazladır. Yalnız kalıp düşüncelere dalmayı sevmez. Kısmeti çifter çifter gelir. Çekici ve cazibelidir.
 
Öte yandan, İkizler burcu ilişkilerde yüzeyseldir ve sorumluluk almak istemez. Dinleme problemi vardır çünkü dikkati kolay dağılır. Karşısındakiyle empati kurma becerisini geliştirmesi gerekir. Duygulardan ziyade rasyonel tarafı daha güçlüdür. Sulu gözlü ve aşırı duygusal insanlar onu irrite edebilir. Dramalardan hoşlanmaz. Bir ortamda fazla kalmayı beceremez çünkü çabuk sıkılır. Havai ve uçarıdır. Sivri dili ve ukalalığı insanları kırabilir. Bazı zamanlar gerçekleri abartıp çarpıtabilir. Kimileri yalan söylemeye eğilimlidir ya da gerekli olduğunda çabucak ve duruma cuk diye oturan yalanlar bulma becerisi vardır.
Kişisel haritalarmızda İkizler burcunu düştüğü evler ve İkizler burcundaki gezegenler bizim hangi konularda ve nasıl iletişime geçtiğimizi anlatmaktadır.
İkizler burcu hastalıkları: Kollar, eller ve omuzlardaki rahatsızlıklar ve hasarlar, damar tıkanıklıkları, kan zehirlenmesi, kuruntu ve vesveseler.
 
İkizler burcu ünlüleri: Angelina Jolie, Marilyn Monroe, Johnny Depp, Jean-Paul Sartre, John Forbes Nash, Zülfü Livaneli, Adile Naşit.
Solar yılınız kutlu olsun. :)smile ifade simgesi
?
 
Toplam blog
: 47
: 498
Kayıt tarihi
: 22.07.15
 
 

14 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğdum. Güneş burcum Boğa, yükselenim Aslan ve Ay burcum ise Yengeçt..