Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '15

 
Kategori
TV Programları
 

Güneşin Kızları 12. bölüm Selin intikam peşinde

Güneşin Kızları 12. bölüm Selin intikam peşinde
 

Güneşin Kızları 12.Bölüm Fragmanı


Ali, asabi kişiliğinin sebebini babasının hayatı boyunca dışlayıcı, kötü davranışlarından kaynaklanmaktaydı. Çevresinde ki insanların şımarık, ukala ve kötüleyici olduğundan dolayı Güneşin Kızları asla yaşadıklarını göstermemesi gerektiğini iyi bilmekteydi. Çünkü bir kere insanların diline düşerse, asla unutulmayacağını ve kendisini de güçsüz gösterilmesine sebep olacağını iyi bilmekteydi. Herkes kendisini sert davranışlarında güçlü birisi olarak zannederken, gerçek yüzünü sadece Selin, görmüş, aslında içinde taşıdığı büyük yaralardan dolayı böyle davranmasına sebep olduğunu iyi bilmekteydi.

Güneşin Kızları 12.Bölüm Fragmanı öncesinden Ali, Selin'in gerçek kişiliğini görmesinden katlanamıyor, o kadar da korkuyordu. Yakınlaşmalarıyla sonunda kendisini kaptırmış Selin'e, aşık oluvermişti. Bunu engellemek için bir çok kötülük yaparken, sonunda sınırları aşmış ve kendisinden Selin'i, nefret ettirmeyi başarabilmiştir.

Hatasının farkına varıp, davranışlarını düzeltmeye çalışsada Selin'in, kalbini tekrar kazanmak için elinden geleni yaparak, artık bunu başarmasını hayatının bir parçası olarak kabullenmiştir. Selin, ise eski kişiliğinden eser kalmayarak intikam duygusu öylesine kuvvetlenmiştir ki tek düşüncesi kendisinden daha beter Ali'nin, canını yakmaktan geçiyordu. 

Selin, Güneşin Kızları ikili oynamaya karar verecektir. Ali, affettiğini, yakınlaşarak kalbini kazanacak, sevgili olmaya, güvenmeye başlarlarken, intikam çanlarını çalacak Ali'ye, unutamıyacağı dersini verecektir.

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..