Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '18

 
Kategori
Anne-Babalar
 

Güngüllü Aile Yaşamı!

Güngüllü Aile Yaşamı!
 

Çocuklar doğduğu günden başlayarak anne babalarından  gördükleri kumaşı dokuyarak yaşarlar. Annenin kumaşı, numune bezdir… Kenar süsü nasılsa, dokuyacağı kumaş da bire bir odur. Anne ve babanın örnek alacağı bir aile olacağı gibi örnek göstereceği çocuklar da olmalıdır.
 
Çocuğunuza mükemmeli yakalatmak istiyorsanız, sanat gibi sıkı d/okumanın yanında, okuma alışkanlığı da edindirilmelidir. Yaşına göre okuttuğunuz kitap.., çocuğunuza ruh/ahlak katar. 
 
Kumaşı ne kadar ince iplikle sık dokur, emek verirseniz kalitesi de o denli iyi olur. Çocuk dokunurken ruh dünyası, terbiye edinir/verilir. Yapıştırıcılığı olan bilimsel bilinçli semavi yol.., cumaya giden babanın ayak izi, yani numune bez kriterdir. Çocuklara eşit mesafede durmak, kardeşliği pekiştirir aile yapar… Kardeşliğin olmadığı yerde sevgi/barış olmaz.
 
Kaliteli iplik olmadan kumaşı sık dokuyamazsınız!.. Aile bağı bu işin hamurudur!.. Çocuğa kalite, aileden geçer. Çocuklar otuz, otuz beş yaşına kadar ailelisinin kaderini yaşar. Dokuduğunuz çocuğunuz, kumaşınız.., kültürünüzün aynasıdır.
 
Yetiştirdiğiniz çocuğunuz, sizin hak ettiğiniz meyvedir. Her aile, anne ve baba hak ettiği hayatı yaşar.
 
Toplam blog
: 172
: 425
Kayıt tarihi
: 15.07.09
 
 

Ali Akdemir, Adana tarihinin en büyük sel felaketini yaşadığı 21. 02. 1948 tarihinde doğdu. Edebi..