Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '09

 
Kategori
Güncel
 

Hadise'ye...

Hadise'ye...
 

Kaynak:Milliyet.com.tr


Hadise’ciğim…

Eurovision ile ilgili sonuç beni hiç ilgilendirmiyor, yine de öyle güzel temsil ettin ki, hayran kalmamak elde değil!

Tek başına savaştın, pardon yanlış oldu sanırım, ekip olarak amaca yönelik çalıştınız, takdir etmemek mümkün değil, ne başarı kazandıysanız kendi kendinize tırnaklarınızla kazıdınız!

En fazla etkilendiğim an büyüdüğün coğrafya olan Belçika’dan alınan tam puan!

Oysa onlar adına yarışmaya girmen istenmişti, biz olsak bozulurduk, temsil ettiğin ülke dahi köstek olma konusunda yarışırken, ne mutlu sana Hadise, Belçika’dan tam destek aldın!

Kendi tanıtımını, ay pardon, elbette ki temsil ettiğin ülkeyi kendi başına tanıttın!

Onca emek harcadın!

Bu genç yaşında bu sorumluğun altında ezilmeden, hem de tam anlamıyla temsil ettiğin ülkeden yok bacaktı, yok dekolteydi, yok bilmem neydi denilerek demoralize edilerek, bir de utanmadan birincilik bekliyoruz senden diyerek baskı kurmaya çalışanlara inat, Hadise’ye yakışır şekilde tüm çabanı yüksek tuttun ya!

Yürekten kutluyorum seni, yetiştiren aileni, eğitimcilerini!

Kendi başına, ay yine pardon, elbet ekip işidir bu işler, ancak temsil ettiğin ülkenin, maalesef, tam olarak desteğini almadan, ki inan ki Hadise’ciğim şahsın ve performansın ile ilgisi yok bu durumun, temsil ettiğin ülkenin değer yargılarıyla ilgili bir durumdur bu, ki, bizler de anlamakta zorlanmaktayız, hatta, isyan etme durumunda kalmaktayız!

Sonuç itibariyle, Hadise, yolun öyle açık ki, ve gün gelecek, çok iyi biliyorum, tırnaklarınla kazıyarak ulaştığın yerlerden ötürü bugün seni yeren kişiler, bilmem kaç yılında Hadise ülkemizi temsil etmişti diyerek gururlanacak!

Yolun açık, aydın ve uzun olun Hadise’ciğim, özür dilemesi gerekenler özür dilemez bu ülkede, dileyemediklerinden midir, her konuda haklı olduklarını düşünmelerinden midir, neyse ne, sana çelme çakan insanlar bil ki ulaşacağın başarılardan çalmaya çalışacaklar!

Gülüp geçeceksin muhtemelen, akıllı, donanımlı ve de güzel bir kızsın, yine de olur ya, canını az buçuk sıkar bu mevzular, takma kafana demek istedim!

Başarın yadsınamaz, biliyorum ki daha nice başarılara imza atacaksın, gözlerindeki ışıltı kaybolmasın, inan ki hiç umurum değil, belki buralara hiç uğramazsın!

Emek harcamadan Belçika’nın verdiği tam puan desteğine sevinen bir ülkeye tavır koymak dişiyle tırnağıyla çabalayan kişilerin en doğal hakkıdır!

Sevgilerimle Hadise, hatta kişiliğine saygılarımla…

Gülgün Karaoğlu

Mayıs,17/09

 
Toplam blog
: 1269
: 1343
Kayıt tarihi
: 18.09.07
 
 

İzmir, 1963 doğumluyum. Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce bölümü mezunuyum ve özel bir şirkette ..