Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '13

 
Kategori
TV Programları
 

Hakan Yılmaz ''Hemşire'' oluyor! | ''Cesur Hemşire'' geliyor!

Hakan Yılmaz ''Hemşire'' oluyor! | ''Cesur Hemşire'' geliyor!
 

Sezon açıldı..Yeni dizilerin haberleri de geliyor yavaş yavaş..

İşte onlardan biri..

Ayrılsak da Beraberiz dizisiyle tanıdığımız ; bu başarısını Avrupa Yakası , Yahşi Cazibe ve son olarak Ali Ayşe'yi Seviyor dizisiyle devam ettiren Hakan Yılmaz ve Canım Ailem'in Meliha'sı ; en son Bizim Yenge ve Galip Derviş(konuk) dizilerinde gördüğümüz Şebnem Bozoklu yeni bir diziyle izleyicinin karşısına çıkıyorlar..

Dizinin ismi Cesur Hemşire..

Hemşire adına bakıp Şebnem Bozoklu'nun hemşire rolünde olduğunu düşünmeyin sakın.. Bu dizinin hemşiresi Hakan Yılmaz.. Evet evet yanlış okumadınız.. Hakan Yılmaz hemşire rolüyle geliyor..

Yönetmenliğini Bora Onur’un yaptığı, senaryosunu ise Haluk Özenç ve Gülşen Okumuş’un yazdığı, Türkiye’de bir erkek hemşirenin yaşadığı komik olayları anlatan dizi çok yakında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor..

Dizinin konusuyla ilgili bilgiler ise aynen şöyle..

Dizide Hakan Yılmaz Cesur Yürekli adında erkek bir hemşireyi ; Şebnem Bozoklu ise Ceyda Yürekli adında bir doktoru canlandırıyor..Almanya'da hemşirelik yapan Cesur , Türkiye'de çıkan kanunla erkeklere de hemşirelik yapma şansı doğunca Türkiye'ye dönüyor.. Ve eşi Ceyda'yla aynı hastanede çalışmaya başlıyor.. Dizi 2007 senesinden başlıyor.. 2008 yılına kadar bu şekilde devam eden olaylar hastaneyi Ceyda'nın babası satın alınca değişiyor.. Çünkü Ceyda'nın babasıyla , Cesur'un yıldızları hiç barışmaz ve bunun sonrasında olaylar gelişir..

Dizinin konusu çok ilginç.. Biraz absürd komedi kokusu aldım şahsen.. Ama bu rol Hakan Yılmaz için biçilmiş kaftan bence.. Çünkü Yılmaz böyle içinden çıkılmaz şartları olan karakterleri jest ve mimikleri yardımıyla çok iyi oynuyor.. E Şebnem Bozoklu'nun da dominant bir yapısı olduğunu düşünürsek ; güzel bir ikili olacağa benziyorlar..

Hakan Yılmaz'ın son Ali Ayşe'yi Seviyor talihsizliği ve Şebnem Bozoklu'nun Bizim Yenge faciasının ardından bu yapım onları kendine getirir bence..

Merakla bekliyorum..

Hakan Yılmaz ve hemşirelik.. Olur mu ?

Olur valla..

 

Anıl KOLDAŞ

koldasanil@gmail.com

twitter.com/koldasanil

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..