Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Hasta bir ruhun gaza basan modeli

Hasta bir ruhun gaza basan modeli
 

74 hangi ilimizin plakası araştırdım ve buldum. Bartın’mış. Bu hasta ruhlu insan Bartın’da ikamet ediyormuş.

Önüne hangi sıfatı ekleyeceğimi bilemediğim yaratık, şahin marka 74 AG 652 plakalı arabasının tamponuna köpeği bağlamış ve arabayı kullanıyor. Zaman zaman da gaza iyice yüklenerek hayvanın sürüklenmesine neden oluyormuş. Bunu yazarken bile içim kıyılıyor. Nasıl bir ruh halidir ya da içinde ruh var mıdır?

İnanın böyle ruhsuzları görünce insan olmaktan utanıyorum. Ben insansam o ne?

Ya da yüce yaradan bunu ne diye yaratmış?

Bütün bunları gördükten sonra kısasa kısas, bu adamın da aynı tampona bağlanıp, aynı yöntemin uygulanmasını istiyorum.

Şimdi gelelim olayın hukuksal boyutuna; adam jandarma tarafından gözaltına alınmış fakat kısa süre sonra salınmış.

Öte yandan mahallenizde aç kedilere köpeklere yemek verdiğiniz için bir “nedensiz varlık” tarafından şikâyet edilirsiniz ve konu mahkemelerde süründükten sonra, acayip güzel! Bir para cezasıyla ödüllendirilirsiniz!!!

Geçtiğimiz günlerde Bursa’da görülen yavru bir yaban domuzu paniğe neden olmuş! Çocuklar kovalayıp sopayla başına vurdukları yavru domuzu, boynuna ip geçirerek bir otoparkın demirlerine bağlamış. Belediyede nöbetçi veteriner hekim olmadığı için olay yerine zabıta ekibi çağrılmış. Bu sürede yavru domuz başına aldığı sopa darbelerinin etkisiyle telef olmuş. 2 saat sonra gelen zabıtalar, hiçbir önlem almadan yavru domuzun ölüsünü naylona sarıp götürmüş. Ülkemizde görülen ilk domuz gribi vakasının ardından, meydana gelecek nice garip! Olaya şimdiden hazırlıklı olunmalıymışşş.

GÜLSÜMMM sen var ya sen, iyi yırttın, sürüldün. Yani öte köye naklin çıktı, şükret haline. Otunu ye, güzel güzel sütünü ver. Sakın ola da bahar geldi diye deli danalar gibi koşma. Artık büyüdün, hanım ol yavrucuumm…

 
Toplam blog
: 246
: 1012
Kayıt tarihi
: 15.02.08
 
 

..