Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

07 Ocak '12

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Hat Varak Sanatı Sergisi (Şebr-i Arus)

Hat Varak Sanatı Sergisi (Şebr-i Arus)
 

Akgün,”Gelecekteki kuşaklara bu sanatı unutturmayın”

Şebr-i Arus Hat Varak Sanatı Sergisi Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisinde açılarak sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Sanat Merkezi Şebr-i Arus Hat Varak Sanatı Sergide Hat Varak Sanatı eğitmeni Melda Çıkanlar ve öğrencilerinin el emeği göz nuru eserleri sergilendi.

Sergi açılışında konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,” Halk Eğitim merkezilerimizde açılan kurslara yoğun katılımdan dolayı çok memnunum. Hanım kardeşlerimizin evde oturmamalarını ve kendilerini dinlememelerini açısından bu halk eğitim merkezleri adeta bir rahabilitasyon merkezleri gibi rahatlamalarını sağlıyor” dedi.

Kursiyerlere seslenen Başkan Akgün,”Halk eğitim merkezindeki kurslara devam edin. Eğitim merkezlerinde her öğrendiğiniz becerisizin ev ekonominize fayda sağlayacak, meslek kazandıracak aynı zamanda da orada edindiğiniz dostlukları ileri zamanlarınıza taşıyacaksınız” şeklinde konuştu.

Sergiyi Hat Varak Sanatı eğitmeni Melda Çıkanlar ile birlikte dolaşan Başkan Akgün, her bir kursiyer ile yaptığı eserlerin önünde resim çektirdi ve yaptığı çalışmalardan dolayı hem kurs eğitmenine hem de öğrencilere,”Gerçekten takdire şahan çalışmalar yapmışınız. Öğrencilerinizin çok sayıda olması çok güzel, demek ki bu kurs ile ilgili size verdiğimiz mekân yerini bulmuş. O yer sürekli sizin gelecekteki kuşaklara bu sanatı unutturmayın ve iyice öğretin” dedi.

Sergide Eğitmen Melda Çıkanlara’a yapmış olduğu çalışmalardan ötürü çiçek ve teşekkür belgesi veren Başkan Dr.Hasan Akgün’e Eğitmen Melda Çıkanlar’da icra ettiği varak sanatına desteklerinden dolayı Osmanlı Tuğrası işlemeli tablo hediye etmesi ile Başkan Akgün,” Biliyorsunuz ki şu an Büyükçekmece Belediyesi Hizmet Binası yıkılarak yeniden yapılıyor. Bina bitiminde sizin bu çalışmalarınız yeni hizmet binasının tarihi atmosferine çok yakışacak” şeklinde konuştu.

Açılıştan sonra Mesut Ekici eşliğinde semazen Fevzi Uyumaz semah gösterisi açılışa renk kattı.

Açılışa; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün ve Eşi Hatice Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Devlet Hastanesi Başhekimi Şenel Açıkgöz ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Haber kaynağı ve fotoğraflar: Büyükçekmece Belediyesi Başkanlığı

 
''Melekler Yüreğinizden Öpsün''

Sabiha Rana

***

Ulaşım ve iletişim bilgileri:

Beyaz Düşler: www.sabiharana.com

Facebook: Sabiha Rana | Facebook

Facebook : http://www.facebook.com/sabiha.rana

Twitter: http://twitter.com/#!/sabiharana

Milliyet Blog : http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

Naberler.com: http://www.naberler.com/Blog.aspx?Web=sabiharana&CID=6076

YouTube: Sabiha Rana

İletişim: sabiharana@sabiharana.com

 

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..