Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '15

 
Kategori
TV Programları
 

Hatırla Gönül 5. bölüm Kürşat, mirasını Gönül'e bırakır

Hatırla Gönül 5. bölüm Kürşat, mirasını Gönül'e bırakır
 

Hatırla Gönül 5.Bölüm Fragman


Kürşat, geçmişinde zengin olmak için işlediği suçlar yüzünden kızını ve ailesini kendisinden uzaklaştırmak zorunda kalmıştır. Gönül, böylelikle yetimhane de büyüyerek başka insanlar tarafından zarara uğrayarak, yalnız başına sorumluluk almak zorunda kalmıştır. Hİç bir zaman kendisini terk eden ailesini Hatırla Gönül affetmeyeceğini belirtmiştir. Yıllar sonrasında ünlü ve yaşadığı şehir'in en zengin nam salmış kişinin kızı olduğunu öğrendiğinde haliyle şaşırmıştır. Asla içinden ona baba demeyeceğine kendisini şartlasa da, yine de tanışmak için bir şans sunacaktır.

Hatırla Gönül 5.bölüm fragmanı son günlerini yaşayan Kürşat, dışarda onu avlamayı bekleyen düşmanları dahi düşünmeyerek kızının kapısının yolunu tutmuştur. Sadece bir kere dinlemesi yönünden Gönül, uyararak zorunda kaldıklarını, hatalarını ve sadece af dilemek yerine kızının miras'ına sahip çıkarak kimselere ihtiyaçı olmadan güçlü biçimde yaşamak isteğini ret etmemesi yönünden ikna etmeye çalışmıştır.

Konuşmada epey yorulan Kürşat, kalbine yorgun düşerek hastanelik olmuştur. Artık yaşadığı son zamanlarında Gönül, yanında geçirerek miras sahip çıkacağını, en azından dünyada gözü arkada göç etmeyecektir. Yalnız bu durum Gönül'ün, bilmediği yeni Kürşat'ın, parası peşinde olan düşmanları ortaya çıkaracaktır. Bununla Yusuf'la, beraber mücadele vermeye çalışsada, onun başı da Kürşat, adamlarıyla belaya girecektir. 

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..