Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '14

 
Kategori
Sektörler
 

Hayaldi gerçek oldu...

Hayaldi gerçek oldu...
 

25.09.2014

Emek vermediğiniz  o tırnaklarınızla kazıdığınız, gönül koyduğunuz iş  gün gelir biter. O zaman yüzünüzdeki gülümseme ta yüreğinizden yansır yüzünüze.

Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar; Derneğin ortak projesi olan İbrahim ve Kardeşi  Feruzet İmirzalıoğlu Yaşlı Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi  yani "Ihlamur Konağının" açılışı bu gün muhteşem bir törenle gerçekleşti. Huzurevi değil, burası tam bir Yaşamevi. Çınar;amacımız buraya gelen insanları hayatlarına bir nebzede olsa güzellikler ve yenilikler katmaktı. Finalin programını gururla izledik" dedi.

Açılışa Cumhurbaşkanı Vekili Sadık Yakut,  Anayasa Mahkemesi Başkanı  Haşim Kılıç, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör,  Hacettepe Rektörü  Murat Tuncer, BBP Başkanı Mustafa Destici, Oyuncu -Model Kenan İmirzalioğlu,  Milletvekilleri, Çankaya Belediye Başkan vekili Selçuk Dereli ve Dünya Yaşlılık Derneği Başkan Yardımcısı Sedat Yazıcıoğlu, STK Başkanları, sinema  ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü, yaşamevi  sakinleri ve yakınları törene katıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı  Fethi Yaşar yaptığı konuşmada,  günün anlam ve önemini belirterek belediye olarak burada çeşitli etkinlikler yapacaklarını sadece yatma yeri olarak düşünmediklerini ifade etti.  Burada olmak huzurlu bir şekilde ölümü beklemek değildir. Biz burası için ikinci bahar olarak nitelendiriyoruz, dedi.  Dünya Yaşlılık Derneğinin  yaşam merkezine olan katkılarından dolayı teşekkür etti."

Ihlamur Konağı Yönetim Kurulu Başkanı, Hayriye Sungur, Bülent Sungur gelen konukları büyük bir coşkuyla karşıladılar.

Ihlamur Konağında;

·         Yaşlı bakım kreşi

·         Hidroterapi havuzu

·         VİP Konferans ve sinema salonu

·         Fizik tedavi Rehabilitasyon hizmeti

·         Sergi salonları

·         Demans ve alzheimer ile özel bakıma muhtaç kişiler için özel odalar

·         Evde bakım hizmetini profesyonel ekipler tarafından kişilerin evlerine hizmet

·         Özellikle yemeğe ayrı bir önem veriyoruz. Diyetisyenlerimiz tarafından yaşamevi sakinlerimizin sağlık durumları göz önünde bulundurularak yemek menüsü hazırlanıyor.

 Ve hobi odaları mevcut.

 
Toplam blog
: 439
: 512
Kayıt tarihi
: 04.02.09
 
 

Lisansını Anadolu Üniversitesi/ İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi/ Sosyoloji Bölümlerinde “O..