Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '18

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Hayat Bir Bütündür

Hayat Bir Bütündür
 

Pisiden Yanıt Var


TAMAM EFENDİM YAZIYI OKUDUM UYARINIZ KULAĞIMA KÜPE OLSUN. BAHÇENİZE ASLA GİRMEM SAYGILAR... FAKAT İÇ SESİM DİYOR Kİ ; CADDEDEN ESNAF KOVSUN, BAHÇEDEN SİZ KOVUN, SOKAKTAN TEYZE KOVSUN BİR ÖĞRENMİŞSİNİZ ; PİST PİST ÇIK ORDAN, GİT BURDAN... SİZE NE ZARARIM VAR Kİ?  BU NOTU YAZMIŞSINIZ İYİ GÜZEL DE SİZDE NEFES ALMASANIZ KEŞKE DEMEYİ ÇOK İSTERDİM ANCAK KENDİME YAPILMASINI İSTEMEDİĞİMİ BAŞKASINA YAPMAM. 
İMZA : YAŞAMA HAKKINA SAYGI DUYMADIĞINIZ, BİR TÜRLÜ EMPATİ KURAMADIĞINIZ PİSİLERDEN BİRİ...
 
 
          Pisiciğin yanıtı işin şakası elbet. İstedim ki gülümseyerek başlayalım. Hemen her gün karşılaştığımız konulardan biri , Dünya’ nın sadece insanoğluna ait olmadığı gerçeği. Fotoğraftan yola çıkarak konuya değinecek olursak evet herkesin  vardır kendine göre bir sebebi. Yazının sahibi bahçesinin kirlenmesini istemiyor olabilir. Küçük dostlarımızı sevmiyor olabilir vs vs. Peki sevmesek  bile, kendimize göre nedenlerimiz olsa bile biraz daha hoşgörülü olamaz mıyız? Bir parça empati kuramaz mıyız? Küçük dostlarımızın doğal yaşam haklarına saygı duyamaz mıyız? Sözüm meclisten dışarı, sorularım naçizane... 
 
          Uzun lafın kısası demem o ki küçük dostlarımızın da can taşıdığını, yaşamlarını sürdürebilmek için bizlere ihtiyaçları olduğunu unutmasak, yaradılanı yaradandan ötürü sevsek, bize emanet olduklarını anımsasak  hayat paylaşınca daha güzel olmaz mı?
Bence olur pekte güzel olur çünkü hayat bir bütündür...
 
Bir sonraki buluşmamıza kadar sağlıcakla kalın...
 
          
 
 
Toplam blog
: 145
: 716
Kayıt tarihi
: 22.02.18
 
 

1978 Bursa doğumlu. Kelimelerin Dansı ve Kırmızı Vosvos kitaplarının yazanı. Eşi ve kızları olmaz..