Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hayat Sırları'ndan Star'ı Şoke Eden Başlangıç!

Hayat Sırları'ndan Star'ı Şoke Eden Başlangıç!
 

Kasım ayına girdiğimiz ve yılbaşına koşar adım gittiğimiz şu günlerde, televizyon dünyasında da kazanlar kaynıyor. Kimisi ekrana sessiz sedasız şekilde veda ediyor, kimisi ise zirveyi hiç kimselere bırakmıyor. Bir de devam edip etmeyeceği kanalının vereceği karara bağlı olanlar var ki, aman aman yani.

Bu kadar değişkenlik içeren dünyaya her geçen hafta yeni yeni kurbanlar ekleniyor. Bu kurbanlardan bir tanesi dün gece Star TV ekranlarında ilk bölümüyle boy gösterdi. 

Başrollerinde Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut ve Olgun Toker gibi isimlerin olduğu Hayat Sırları dün akşam izleyicisiyle resmen buluştu. Genel olarak ilgi çekici ve iyi oyunculuk performanslarının olduğu yapım, sosyal medyada da bir hayli ilgi gördü. Gördü görmesine ama yine kader ağlarını ördü. Sosyal medyada yüksek ilgi ve tepki(iyi anlamda) alan bir yapım daha reyting sonuçlarında bekleneni veremedi.

Dizinin ilk bölümü TOTAL grubunda 3.03 reyting alarak 16., AB grubunda 3.18 reyting alarak 10., ABC grubunda ise 3.37 reyting alarak 14.olabildi.

Meryem, Diriliş Ertuğrul, Güldür Güldür Show ve Çalgı Çengi İkimiz gibi rakiplere karşı yarışan dizinin daha ilk bölümden bu kadar gerilerde kalması kafalarda soru işareti bıraktı. Bu durumun bir benzerini geçtiğimiz haftalarda başlayan Siyah Beyaz Aşk dizisinde görmüştük. İlk bölümüyle ilk 10 dışında kalan yapım, daha sonra toparlayarak yukarıya çıkmaya başlamıştı. Hayat Sırları da bu şekilde bir yükseliş yaşayabilir belki.

Oyuncu kadrosuna ve performanslara baktığımızda bunun hak edilmeyen bir sonuç olduğunu söyleyebiliriz. Biraz Hayat Şarkısı dizisinin tadını veren, Ahmet Mümtaz Taylan ve Devrim Yakut'un insanın içini açan oyunculuklar sergilediği Hayat Sırları'nın önümüzdeki haftalarda yükseliş yaşayacağını düşünüyorum. Aksi takdirde bu kadar iyi niyetli bir işe yazık olacak.

İlk haftadan dizinin çok üstüne gitmemek lazım.

Akıbeti ilerleyen haftalarda az buçuk belli olacaktır.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..