Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hayati ve Diğerleri Çok Absürt Olacak!

Hayati ve Diğerleri Çok Absürt Olacak!
 

İbrahim Selim kareye lezzet katmış


Kadronun tamamını tanıyor olmak bazen bizi mutlu etmeyebiliyor.

İşte bu mutlu eden bir yapım!

Şimdi azıcık isimleri düşününce başarının yıllar öncesine, fark edilişin biraz daha yakın tarihler olduğunu hemen anlıyoruz. Her isim için değil ama çoğu öyle! Mesela ben Günay Karaca’yı özledim…

Kanal D ekranına bir gülücük kondurmak için planlanmış komedi dizisi “Hayati ve Diğerleri” aslında Hayati kadar diğerlerinin de çok başarılı birer komedyen olduklarının farkını yaratan bir yapım.  

Kanal D ekranında, başrollerinde Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen’in yer aldığı dizi kahkaha fırtınası ile izleyicisine ulaşmak için start verdi. Ekim ortası Kasım gibi de en geç bizlerle buluşurlar, ne mutlu!

Kanal ve yapım şirketi bu “üçü bir arada”ya çok güveniyor olduğunu Kanal D tanıtım filminde podyumda bizlerle tanıştırırken izleyenlere de fark ettirdi. Kadro gerçekten çok başarılı komedyenlerden oluşuyor ama gerçekten üçü bir arada çok komik olacaklar! Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen çok komikler çok…

Yapımcılığını 1441 Prodüksiyon’un üstlendiği dizi, şirketin ilk komedi yapımı. Bilindiği gibi Tutsak dizisine de imza atan şirket yapımcılığını üstlendiği dizilerin skalasının genişliğini bu iki farklı türle bizlere gösteriyor. Başarılı olacaklarını düşünüyorum Ne de olsa İrfan Şahin farkı fark yaratacaktır.

Türkiye’de komedi hep tutar, polisiye zor seyredilir ama komedi para eder. Bu yapımın biraz absürt komedi tadında olacağını ve seyirci kitlesinin sınırlı olacağını sanıyorum, umarım haksız çıkarım çünkü gerçekten çok başarılı bir kadro. Ama belli mi olur harmanlanan karakterler o kadar halka iner ki reytingler tavan yapar….

Neden olmasın tipler;  sıcak, bizden, samimi, inandırıcı, gerçek karakterler….

Daha ne diyelim, bol reytingler!

Hayatta gerçek duruşunuz ile fark yaratmanız dileği ile…

 

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://facebook.com/pages/Ece-Er

Oyuncular: Celil Nalçakan, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,  Bülent Çolak, Cansu Dağdelen, Ecem Karavus

Yönetmen: Ömer Kızıltan

Senaryo: Onur Özcan, Murat Özsoy

Konu:  Sürgün karakolunda baş komiserlik yapan Hayati (Celil Nalçakan), ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu) ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal’ın (Levent Ülgen) hikayesi

Celil Nalçakan;

19 Haziran 1978 Sivas doğumlu oyuncu tiyatroya olan ilgisinden dolayı Cumhuriyet Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği ile Balıkesir Üniversites Turizm Otel İşletmeciliği bölümlerini yarıda bırakıp Sivas Devlet Tiyatrosu’nda eğitim aldı. Kariyerine 2006 yılında Sıla dizisiyle başlayan başarılı oyuncu daha sonra sırasıyla Bitmeyen Şarkı, Keşanlı Ali Destanı, İntikam ve Poyraz Karayel gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Bülent Çolak;

20 Eylül 1977 İstanbul doğumlu oyuncu 1998 yılında Hoşçakal Yarın adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Hırsız Polis, Hatırla Sevgili, Geniş Aile, Türkün Uzayla İmtihanı, Osmanlı Tokadı, Analı Oğullu, Günebakan, Aile İşi ve Bu Sayılmaz gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Ecem Karavus;

9 Nisan 1989 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Küçük yaştan itibaren oyunculuk ve modellik üzerine eğitim almıştır. Daha önceden Dinle Sevgili, Pis Yedili ve  Alın Yazım gibi dizilerde rol almıştır.

Cansu Dağdelen;

4 Haziran 1987 İstanbul doğumlu oyuncu eğitimini Med Yapım Akademi ve Plato Film Okulu’nda almıştır. 2011 yılında Hakan Gürtop’un yönettiği başrollerinde Sermiyan Midyat ile Ebru Cündübeyoğlu’nun yer aldığı Kalbim Seni Seçti dizisi ile profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Daha sonra ise sırasıyla 2 Yaka Bir İsmail ve Kadim Dostum dizilerinde rol almıştır.

Levent Ülgen;

8 Ağustos 1962 Ankara doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Yılan Hikayesi, Bizim Halleri, En Son Babalar Duyar, Mahşer, Akasya Durağı, Salih Kuşu, Kiralık Aşk ile son olarak Aşk ve Gurur’un kadrosunda yer almıştır.

Günay Karacaoğlu;

1 Ocak 1971 Kayseri doğumlu oyuncu eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde almıştır. Daha önceden Üzgünüm Leyla, Yeditepe İstanbul, Yarım lma, Kısmet, Hemşire Meri, Gönülçelen, 20 Dakika gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..