Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '07

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Haydi moda fuarına gidelim

Haydi moda fuarına gidelim
 

İstanbul bu hafta dünya modacılarının işgaline uğrayacak. Kimler yok ki, bu ünlü moda konuklarımız arasında. Biz şimdi evsahibi olarak İstanbul’u dünyanın moda başkenti olarak onlara sunmayı ve kabul ettirmeyi amaçlamalıyız.

Modanın yeni trend kreasyonlarının İstanbul'da görücüye çıkacağı, ünlü tasarımcı ve modacıların yer alacağı fuarda; hazır giyim, triko, spor giyim, iç giyim, çorap, denim, yan sanayi ve aksesuarlarından oluşan ürünler sergilenecek.

8 Hall'de gerçekleştirilecek olan IF 10. İstanbul Moda Fuarı, sektörün ticaret hacminin artırılması, yeni iş bağlantılarının kurulmasında önemli bir rol oynayacak.

2007 yılı içinde kış ve yaz dönemi olmak üzere 2 farklı tarihte gerçekleştirilen Uluslararası İstanbul Moda Fuarları, ülkemizin performansını dünya ölçeğinde ortaya koyabileceği platformlardan biri olma özelliği ile farklı bir önem taşıyor.

IF Konseyi ve İTKİB güç birlikteliğinin oluşturduğu sinerjinin uluslararası alanda yeni iş bağlantıları sağlaması ve ihracatı artırması hedefleniyor.

IF 10. Uluslararası İstanbul Moda Fuarı 23-25 Ağustos 2007 tarihleri arasıda İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde, CNR EKSPO FUARCILIK, IF KONSEYİ ve İTKİB'in ortak güç birliği ile gerçekleştiriliyor.

Podyumlarında İstanbul rüzgarının eseceği fuar, dünyaca ünlü moda ve tasarımcılara ev sahipliği yapacak.

IF 10. Uluslararası İstanbul Moda Fuarı dünyaca ünlü zincir mağazaların satın alma sorumluları ve yöneticileri, ihracatçılar, ithalatçılar, aracılar ve distribütörlerin katılımcılar ile yoğun bir ekonomik temas yaşamasını sağlayacak.

Louis Vuitton, Versace, Armani Exchange, Sergio Tacchini, El Corte Ingles, Gruppo Coin, La Fayette, Esprit, Polo Ralph Lauren, House of Fraser, Ann Taylor, H & M, New Look, Puma, GAP & Old Navy, K & L Ruppert, Lindex gibi dünyaca ünlü pek çok önemli markanın 10. İstanbul Moda Fuarı'na daha geniş bir yelpazede katılacağı organizasyon, 2010 Avrupa Kültür Başkenti ilan edilen İstanbul'u, modanın başkenti yapma konusunda daha emin adımlar atmasını sağlayacak.

 
Toplam blog
: 54
: 1526
Kayıt tarihi
: 21.06.07
 
 

23.05.1974 İstanbul doğumluyum. Mediha Yener Moda Okulu'ndan stilistlik ve modelistlik sertifikaları..